Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2010, 23:27   #12635
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
Czułem że Jose wejdzie do finału. Czułem to w kościach. Co do meczu, to trudno go ocenić, przez to czerwo dla Motty. Mogę dodać tylko tyle że śmiać mi się trochę chce z niektórych komentarzy i to nawet nie chodzi o komentarze tutaj... Rok temu antyfutbol Chelsea, dziś mistrzostwo Interu. Ludzie są płytcy.
Inter miał sporą zaliczkę i grał w 10. Chelsea grała wtedy pierwszy mecz i miała drużynę na tym samym poziomie co Barcelona ( co pokazałą w rewanżu). Jednak przestraszyła się i bała wyjść za własną połowę. Grała padake, antyfutbol i nie chcę już nawet wspominać tej gry bo robi mi się niedobrze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca Pokaż post
Każdy kibic innego klubu, tak znienawidził Barce, że nawet gdyby Inter strzelał z kałacha do przeciwników to po meczu przybili by im piątkę i pogratulowali pięknego meczu.
Dlaczego jest tak, że jak Barcelona przegra jakieś spotkanie to pierwsi na forum wypowiadają się kibice Realu? Dlaczego nie zajmiesz się swoim upadającym klubem? Czy jedyną radość w tym sezonie sprawiają ci porażki Barcelony? Jeżeli tak to masz kompleksy i jesteś żałosny

Jeżeli chodzi o finał to stawiam, że będą rzuty karne.

@down Sergio :> Najlepszy DMF na świecie

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 28-04-2010 o 23:35.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem