A czy ktoś tu się spina? Wiemy, wiemy... o tym, że jesteście najlepszymi graczami na świecie. Nikt Was(reconów<?>) nawet nie próbuje trapować, teraz wyszło tak, że pewna osoba sama się wjebała w swojego trapa i tyle. Na PoI hunciliśmy już przed upem(wtedy gdy grupka pewnych graczy lubiła wpaść potrapować w 10 jedną osobę, ale to inna sprawa). Patch nas ratuje.. to ciekawe, ale trzeba pamiętać o tym, że gdyby teraz jakiś cwaniak wpadł solo na poi kogoś "zabić", a mw nie znikałyby to wykładałby się na swoim pierwszym lepszym lurze. Oczywiście wiem o tym, że zaraz zostanę nazwany jebanym noobem i nieogarem, ale wierzcie mi lub nie jakoś mnie to nie rusza.
Cytuj:
I to sa mistrzowie trapu XD. HAHAHA!! Oni chcieli wojny xD
Niestety Wasz potencjal tkwi w tym ze macie tylko masówke xD
A noobami jestescie i bedziecie
ELO!!
|
No czekaj, czekaj... możesz nam powiedzieć dlaczego do tej "wojny" nie doszło? Może nam przypomnisz jak komuś było szkoda lvl i stawiał warunki typu "ej, ale nie ma tak że wy wpadacie mi na expa i mnie zabijacie" lub "sorry, jest was o 2 więcej nie mamy szans na ob".

Co do "mistrzów trapów", to nie my tutaj próbowaliśmy komuś zepsuć w taki sposób polowanie.
Cytuj:
@pinki~~
ale wy kurwa jestescie debile
|
Ale ty kurwa jesteś fajny
Cytuj:
A jak inaczej mial to zrobic jak nie exetnac, odciagnac i wyjsc?
|
Pod tym lost soulem ciągle stał jakiś mw, więc ten nie mógł się przesunąć. Gdyby pan Karo miał tak jak sam to powiedział na klacie tylko darka i losta mógłby spokojnie dobić tego lost soula blokującego mu drogę, który na oko miał z 700 hp zamiast spamować uhp(na szczęście wpadł na ten genialny pomysł chwilę później).
Teraz czekam na kilka niegrzecznych uwag dotyczących mojej osoby od asslickerów, jak i samych mistrzów.
Pozdrawiam, ten pierdolony noob.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zero_skillu_szczylu
karo się wjebał we własnego trapa i co z tego? jeżeli zabił takich jak wy setki? tym razem nie wyszło, wyjdzie następnym, a jeżeli chodzi o to, że by wpadł w pojedynke i by od was padł gdyby mw działało jak należy, to nie nie nie, wpadli by w 6 i byście wszyscy po kolei wyspali, tak by to było
|
Karo się wjebał w swojego trapa i nic z tego. Jak zwykle obraca kota ogonem i nie potrafi się przyznać do tego, że coś mu nie poszło. Wpadliby w 6... czyli po części zgadzasz się z tym, że patch pomógł obydwu stronom? Można to w pewien sposób odwrócić, skoro jest taki dobry to dlaczego on nie wpadał trapować przed patchem w pojedynkę? Przecież wtedy "nooby" miały trudniej, czyli jak można wywnioskować łatwiej ich było ubić niż teraz.