Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2010, 09:05   #15130
Horef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2009
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horef
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 38
Skille: 71/58
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoshib Pokaż post
Witajcie,
Mam zamiar dobić swoim 11 knightem skille 50/50 i iść expić. Moje eq: Soldier Helmet, Scale Armor, Brass Legs, Steel Shield, Orcish Axe i Leather Boots. Na czym najlepiej expić? Dwarfy, czy może jeszcze skillować np. do 60/60?
Ze skillami 50/50 spokojnie sobie poradzisz na rotach na Fibuli, kluczyk kosztuje 800 gp, więc raczej nie będzie problemu z jego zakupem a exp jest bardzo przyjemny i dużo kasy leci (tylko pamiętaj nie schodź na beholdery, bo możesz napatoczyć się na dsy i zgon na tak niskim lvlu gwarantowany). Ewentualnie można poexpić na Amazon Camp koło Venore. Tak bardzo chwalone przez dużą ilość ludzi dwarfy osobiście był odradził, za każdym moim wejściem do kopalni wracałem teleportem do tample po spotkaniu grupki PK, chociaż nie wiem jak jest na Twoim świecie, ale na moim tam się traci lvl a nie zyskuje.

--- Horef dodał 4 minut i 57 sekund później ---

Paladin 19/20 lvl FACC skille 68/57 (docelowo 70/60) eq: stell helmet, balted cape, plate legi, dwarven shield (guardian shield) Poszukuje dobre expowisko koło Thais, jak na razie zawsze expiłem na cycach i nie było najgorzej, ale czy istnieje jakieś inne, lepsze expowisko? Zależy mi, żeby nie było waste a exp dosyć przyjemny. I jeszcze doskillać do 70 ( mam jeszcze w dp ponad 200 kamyczków) czy olać już trening i iść awansować w lvl. Co poradzicie?

Ostatnio edytowany przez Horef - 02-05-2010 o 09:05. Powód: Automerged Doublepost
Horef jest offline   Odpowiedz z Cytatem