Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2010, 09:08   #6370
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2009
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Nie wiem czemu tak się ciśnieniujecie, skoro nawet dobrze nie wiecie o co się spieracie.
Nazywacie waszą kłótnią spór o hip-hop, a skupiacie się na jednym z jego elementów - na rapie (Kakej widzę próbował w dobrą stronę, ale nie doszedł do sedna ), nie zauważając różnicy między muzyką (rapem), która jest elementem składowym kultury (hip-hopu).

Jak załapiecie, że hip-hop "to nie tylko sia la la la la ło jejku ironie", ale także masa innych rzeczy chętnie dołączę do dysputy

Objechaliście Ryśka - wasze prawo, ale bez przesady, koleś zrobił dużo dla polskiego rapu (brzmi patetycznie, ale nie wiem jak inaczej to wyrazić). To tak jak objechać Nagły Atak Spawacza za to, że kiedyś nielubiany Liroy zgarnął im nagrodę jedynki (nie pamiętam jak to się nazywało), albo mieć Magikowi za złe, że nie miał prawa skoczyć z piętra, bo był zbyt zajebisty...
Zastanawia mnie to, czemu nikt nie naskoczył na Jana Borysewicza (tego z Lady Pank) za to, że wiele razy wychodził z koncertów nie dogrywając ich do końca, albo spóźniał się na nie, czy też obrażał wszystkich, których tylko mógł.
Oczywiste jest to, że nasze społeczeństwo jest społeczeństwem tabloidalnym, ale kurwa. Każdy uważa się za alfę i łamagę, a większość w*******a bez zastanowienia to, co podaje na ujebanym półmisku telewizja

Ciao

CO ty pierdolisz ? o-0 To ty nazwales "klotnie" sporem o hip hop Przedewszystkim to trzeba czuc a nie kopiowac z wikipedi

To jest tak brat ....
jeden maluje drugi tanczy, A trzeci? patrz. http://www.youtube.com/watch?v=lApqYkDqsxU

@Kakej
"Gdy bym byl panem swiata na imie mial bym pieniadz"

In memory of Tenshinkhan.

Ostatnio edytowany przez Canabis - 03-05-2010 o 13:10.
Canabis jest offline   Odpowiedz z Cytatem