Ja osobiscie nie lubie wypowiadac sie na temat kultury hh... a raczej 'kultury'... niestety, ale prawda jest taka, ze wiekszosc osob sluchajacych rapu, to tak zwani 'ziomale'... sluchaja tego co leci na mtv, uwazaja ze to madre, bo mowia o tym ze jest zle/ze sie fajnie zygalo na imprezie/ze sie przelecialo fajna suczke... i mysla ze sa cool, bo w mtv powiedzili ze to jest cool... ze cool jest sie na***ac, przeleciec najlepsza dupe w okolicy itp...
Nie zrozumcie mnie zle, absolutnie nie uwazam ze tak jest ze wszystkimi osobami sluchajacymi takiej muzyki , i ze kazdy hiphopowy zespol jest taki... ale niestety wiekszosc jest taka... a prawdziwego rapu nawet nie uslyszeli, a gdyby uslyszeli to i tak by nie zrozumieli, bo co to za hh bez suczek biegajacych nago na imprezie w teledysku,na ktora oczywiscie wszyscy przyjechali najlepszymi autami jakie moga byc, a przy tym nazekaja jak to im zle...
Przez takie osoby cierpi cala kultura hh, ludzie wyrabiaja sobie o niej takie zdanie... tak samo jest ze wszystkim innymi... dajmy na to ksieza... wiekszosc z nich ma polowanie do zarabiania pieniedzy niz do wypelniania swoich obowiazkow... ale nie wszyscy tacy sa... mimo to 90% polakow powie ci ze wszyscy ksieza kradna...
Ja osobiscie slucham rocka i metalu, hh mi nie odpowiada, wole inna tematyke muzyki, dzwiek gitar, perkusji,dobry wokal... i teksty pozostawiajace troche do myslenia... wlasnej interpretacji...

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long
Ostatnio edytowany przez Gtyk - 27-02-2005 o 00:18.
|