hubert nadal bedziesz plakal przez tamto zdj ktore ma juz 3 lata?~ zobacz nowe, wtedy oceniaj. Btw expij dalej, pamietam jak plakales ze 3 razy dziennie padales i na*******ales 24h/na dobe ;d
@defioz
szkoda ; ((((
@land
bylem z Toba w gildii i na gc dawalas fotke. (: Juz teraz nie pamietam w jakiej to gildi bylo, ale napewno dawalas ;d nie wiem czy nie w setzers. Nie zaprzecze, mam 15 lat i chuj z tego? Kazdy 15 latek ma swoj rozum i juz duzo rozumie, zapewniam Cie ;d to ze Ty jeszcze babki w piaskowicy na*******as jak mialas 15 lat to juz nie moja wina. Sry ze tak po dziewczynie jezdze (nie mam zwyczaju) no ale sama zaczelas miec jakies problemy. I nie zaprzeczylas jak podalem Twoj nick na fotce wiec ? ; ))))))))
a no i jeszcze jedno, mi nie chodzilo o Twoj wyglad bo zla nie bylas, tylko napisalas ze Twoim kolega nigdy nie bylem a sie mylisz.
juz teraz mam wszystkich tipijczykuufff wyjebane, wyzywajcie mnie ile wlezie ;d kiedys normalne osoby darzyly sie w tej grze szacunkiem (odsylam do jakichs zrodel jakby ktos nie wiedzial co to ;d ) a teraz?
15:33 Gaga Knight [131]: kumpel mowi, ze zeby sie dowartosciowac
15:33 Gaga Knight [131]: trzeba se wkrecic ze all opisy na gg kocham cie itd
15:33 Gaga Knight [131]: sa do ciebie
14:31 Rolexanka [142]: ja jestem kapitanka bomba a ty tepym chujem xD
Ostatnio edytowany przez Szewczykk - 04-05-2010 o 21:22.
|