Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szewczykk
@land
bylem z Toba w gildii i na gc dawalas fotke. (: Juz teraz nie pamietam w jakiej to gildi bylo, ale napewno dawalas ;d nie wiem czy nie w setzers. Nie zaprzecze, mam 15 lat i chuj z tego? Kazdy 15 latek ma swoj rozum i juz duzo rozumie, zapewniam Cie ;d to ze Ty jeszcze babki w piaskowicy na*******as jak mialas 15 lat to juz nie moja wina. Sry ze tak po dziewczynie jezdze (nie mam zwyczaju) no ale sama zaczelas miec jakies problemy. I nie zaprzeczylas jak podalem Twoj nick na fotce wiec ? ; ))))))))
a no i jeszcze jedno, mi nie chodzilo o Twoj wyglad bo zla nie bylas, tylko napisalas ze Twoim kolega nigdy nie bylem a sie mylisz.
juz teraz mam wszystkich tipijczykuufff wyjebane, wyzywajcie mnie ile wlezie ;d kiedys normalne osoby darzyly sie w tej grze szacunkiem (odsylam do jakichs zrodel jakby ktos nie wiedzial co to ;d ) a teraz?
|
W skrócie: NIE mam fotki, żaden z tych loginów NIE jest mój, sandra to imię fikcyjne właśnie dla takich jak ty

NIE byłam w setzers, NIE jedziesz mi wcale aczkolwiek mógłbyś się kulturalniej wyrażać, bo ja nie mam zwyczaju używać wulgaryzmów, NIE byłeś moim kolegą, ale nie mam nic przeciwko żebyś tak myślał
chcesz szacunku? zacznij od siebie, bo wg mnie to ty tu zaczepki szukasz, piszesz że ja zaczęłam mieć problemy - przeczytaj sobie jeszcze raz tę dyskusję, bo chyba straciłeś wątek. Gdyby nie te forum to bym nawet nie wiedziała, ze istniejesz.
ps. skąd ty masz informacje co ja robiłam w wieku 15 lat? chyba się zagalopowałeś w tych rozważaniach