Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2010, 15:25   #9
Sidis
Użytkownik Forum

Sidis's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2009

Domyślny

Cytuj:
i co mu da ze tego single smoka zabije (jeszcze pewnie na facc bo na pacc nie spotkalem sie z pojedynczym)? pozatym widac ze nigdy knighta na oczy nie widziales jesli uwazasz ze 30 knight nie da rade guardowi (da tam spokojnie expic i na + wyjsc jesli nie ma noobskich skillow)
Drag jest tylko dla porównania siły. Kumpel ek będąc, z nielichym eq (coś pokroju crown seta + vampirka) i skillami bodajże 65/65, poziom 30, na guardach ledwo ciągnął 27k/h, nie pamiętam jak stał wtedy z kasą. Paladyn z takimi samymi skillami (o ile można tak skrzywdzić tą postać i mieć 65 dista na 30 poziomie) bez problemu bije nawet po 3-4 guardy. A co do damage otrzymywanego od guardów przez knighta, to powiem tak: kiedyś kumpel chyba na 87 levelu, ek ze skillem obrony ~84? blokował mi owe potwory. Nawet, gdy był tylko 1 to mógł dostać hita za ~80. Fakt, że moim magiem dostałbym ze 140, ale mi by wystarczyły 2 exury.
Sidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem