Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2010, 18:53   #1
jackie0895
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 05 2010

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
Domyślny Nie zdecydowany (pomóżcie)

Witam
Jestem nowy na tym forum, lecz od dawna czytam tu poradniki, tematy itp. Proszę o wyrozumiałość i nie nabijanie postów typu "żal mi cię", "palek rox" itp.

Więc przejdzmy do rzeczy.
Mój problem polega na tym że nie mogę się zdecydować co do profesji. Kiedyś grałem i od niedawna ponownie zacząłem grać swoimi postaciami. Mam sorca lvl 39, m lvl 39 eq:dobre jak dla sorca i mam Knighta lvl 24, m lvl 5, skille sword 73/73 eq:crown armor, blue legs, vamp shield, crus helmet i buciki. Mam w depo około 5cc. Obydwie na tym samym serwerze non-Pvp
Ostatnio uzbierałem trochu kasy i mam zamiar kupić pacca, ale nie mam pojęcia którą postać wybrać. W gre wchodzi ew. drut i pal.

W knight spodobało mi się to że ma on dużo capa i ciężko go zabić, ponieważ jak biegałem sorcem na 35+lvl to co godzinę do depo musiałem iść bo mało capa. Zaś, gdy czytałem trochu na forum i pewny gościu uświadomił mi że gra knightem jest bardzo monotonna i na potwory typu dl, gs , beh to ja będę mógł iść tylko w roli blokera, ponieważ solo będzie duży waste. Po przemyśleniu stwierdzam że jest w tym prawda. A co do sorca to jest moja pierwsza postać bardzo lubię tą profesje, lecz czy da się nią zarabiać i miło expić solo na lvl typu 50-100.

Jak ktoś chce pomóc to niech nie pisze 1 lub 2 zdania i na tym koniec. Najlepiej żeby wypowiadał się doświadczony gracz.
Z góry dziękuje
jackie0895 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

-->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
  -->
--> -->