Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2010, 14:45   #4
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

sprzed kompa, dnia 6 maja 2010 roku
Witaj/witajcie!
Nie rozumiem czemu chcesz/chcecie pracować takimi eee... "warstwami"... Tzn. rozumiem że bez silnika, grafiki nic nie dadzą, a bez grafik, na nic będą questy i zarys fabularny...
Jednak jeśli jesteś/jesteście bardziej ambitni, niż te dawne "projekty szczeniackie" to możesz/możecie robić wszystko na raz. Szybciej byście skończyli i newsy o postępach ( szczególnie te przedstawiające świat gry ;f ), przyciągałyby więcej ludzi - fanów i może ludzi do team'u?...
I powodzenia w przejściu z pełnej darmowej, na full komerchę ( nawet jeśli będzie się to odbywać "stopniowo", czyt. jak w tibii )...
"skończyło się sranie, od dzisiaj musiecie płacić" - autor póki co nieznany

Sam wziąłbym w tym udział, ale jestem beztalentnym geniuszem, dziękuję...
Znaczy się wątpię by ktokolwieg po za autorem tematu brał w tym udział ( jakaś lista ze składem team'u? strona internetowa? ), a i tak bym musiał poczekać na trzecią fazę, czyli questy... Programować ledwo co umiem, grafikiem nie jestem i nie będę.

W każdym razie życzę powodzenia.
Jeszcze tu wrócę,
Ksero Kserowaty

P.S.: Tą formę listu zrobiłem na końcu, jak napisałem te osatnie trzy linijki powyżej. Skojarzyło mi się to z końcem listu ( nie wiem czemu O_o ) i tak sobie dopisałem to co jest na początku...