Temat: Kamerowanie
Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2010, 10:03   #16
(nie)normalna
Użytkownik Forum

(nie)normalna's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Wyślij wiadomość przez ICQ do (nie)normalna (nie)normalna ma numer GG 1459767
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekxd Pokaż post
@up
Przepraszam za moją niekompetencję i jakże okropne mylenie pojęć, abstrahując z ów dżentelmenem nie można się dogadać ponieważ nie stoi on w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat. Praktykuje on swoje plugawe praktyki ażeby obrzydzić życie mi oraz wspólnocie mieszkaniowej młodzieży oraz starszym paniom, które wychodzą z psami.
Skoro silisz się na mądre słowa, sprawdzaj ich znaczenie w słowniku.
'ów' się odmienia, a abstrahować to znaczy 1. pomijać coś w rozmowie na rzecz czegoś ważniejszego, świadomie czegoś nie uwzględniać; 2. tworzyć ogólne pojęcia, wyodrębniać cechy istotne od nieistotnych w danym zjawisku czy przedmiocie
#t: Jak to napisałeś "[...] ażeby obrzydzić życie mi oraz wspólnocie mieszkaniowej młodzieży oraz starszym paniom, które wychodzą z psami." i tylko Tobie to przeszkadza? Porozmawiaj z jakimś stróżem, nie stróżem, czy nawet z tymi paniami. One dysponują o wiele potężniejszą bronią niż my wszyscy razem wzięci ;s
(nie)normalna jest offline   Odpowiedz z Cytatem