Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
Tak przejrzalem pobieznie, pytania z poczatku lajtowe, srodek pewien poziom trzyma, z wypracowan nr 1 jest banalne (to mozna pisac bez zadnej wiedzy), natomiast 2 jest juz trudniejsze, bo trzeba miec wiedze wykraczajaca poza RP. Jednakze do obcykania 
|
Tia pierwszy temat wypracowania był lajtowy. Chociaż nie lubię tego typu tematów. Wolę, kiedy mówią mi, że mam podać po 4 przykłady itp itd~, wtedy konkretnie wiem za co dostane punkty i jak zrobić maksa : p. Zadania zamknięte były trudniejsze i łatwiejsze. Najbardziej mnie rozwaliło to z afryką. Pół biedy wiedzieć jaki to konflikt, bo z Rwandą np wiedziałem, ale weź umieść dany kraj na mapie afryki z zaznaczonymi granicami lol! Przecież ten kontynent to jakaś sodoma i goroma. Z drugiej strony było kilka prostych abcd no i np mapka z UE, gdzie wystarczyło wiedzieć jaki kraj kiedy dołączył (a to chyba każdy wie, jeżeli piszę mature rozsz z WOSu : P).
No ale ogólnie mówiąc wiedziałem, że będzie trudne, mimo to było trochę bardziej niż się spodziewałem. Z 3h wykorzystałem 1,5 i polazłem do domu : d