Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deriz
@karo: tutaj wpadla rozkmina z kumplem, bo miales juz w chuj zdeletowanych acc a ty dalej na*******asz, mimo ze zniszczyli konkretnie npvp, wiec pytanie po co grasz ?
-by sie wjebac w top ? co jest nie mozliwe bo pojebane transfery weszly
-by pofragowac sobie jeszcze po czym nie ma takiej satysfakcji jak kiedys
-by powastowac czas na bezsensownej grze ?
-... ?
z pewnoscia kilka/kilkanascie osob jest ciekawe dlaczego starzy gracze z nerany badz z innych serverow npvp wciaz graja w ta gre, dlatego pisze tutaj a nie na priv-to tak z gory
jezeli jest taka mozliwosc to napiszcie dlaczego;
-skonczyliscie grac w ta gre
-dlaczego w nia graliscie badz dlaczego w nia nadal gracie
mam nadzieje ze wymienione powyzej watki beda realizowane w jakis sposob zamiast wjezdzania na siebie przez internet
|
-od dele knighta wisi mi miejsce w highscores,wiec odpada
-fragowanie daje mi juz malo satysfakcji poza tym nie zabijam nawet w 1/10 tak efektywnie i efektownie jak kiedys wiec rowniez odpada
-gram bardzo malo,gram w sumie wtedy kiedy nie moge zajmowac sie wazniejszymi rzeczami czyli nocki etc.
po co gram teraz? hm...moim celem do niedawna bylo 'odrobienie' lv z knighta,obecnie to zdobycie jeszcze itema z plasmy i demon legow bo tego mi brakuje.poza tym,gram glownie dla Agrokiego,Marcela i Kasi bo gra z nimi to czysta przyjemnosc.
@kasza
to ze z ciebie robili frajera,nie znaczy ze innych spotka to samo.widac ze dalej zazdroscisz mi dostepu do marcela i tego ze dalej marcel a nie ty ma udzial w biciu bossow.smutne.