Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2010, 18:57   #8326
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubq Pokaż post
@karus
do legnicy to on ma kawaleczek
do conesa hmm ja z 400 steper jeszcze dalej, poza tym ta pizda adresu nikomu nie dala, nawet foty tej pizdy nie widzialem, jechac do niego - po czym sie przekonac ze jednak zly adres i wrocic? najs adventure zium
i nie spinaj sie tak, znajdz sobie jakiegos 'brudasa' wiesz ocb i wyjdz kiedys z tej chaty
Adres podawałem 100000xxx razy. Nikt nie zdołał zapisać. Fotki na życzenie frajerów dawać nie bede, bo tibia to gra a nie jakaś tibia.fotka.pl. Wiele osób widziało wiele osób wie. Zaraz jebniesz temat, daj adres jeszcze raz 'napisz na forum'. Myślisz kretynie ze na durnia trafiłeś? Oczywiście podam swój adres na forum. Potem będzie 20stron spamu, dam zdjęcie - 30tysiecy przeróbek, a was jak nie było tak i nie będzie w tym Białymstoku. Wy się nawet prosiaki zachować nie potraficie, kasza wielki kozak z brodawka na środku ryja i trampkami z rynku, płacze dzień w dzień ze Cones grać mu nie daję, krzyczy wręcz na vt że pingowanie jest lamerskie, a sam robi to samo. Sterper wielkie 'haloo ja maczo ja Ci wpierdolę' - dorośnij dziecko. A jak już naprawdę uważasz ze nie dam Ci tego adresu to weź marcela pod pache, on Ciebie pod same drzwi przyprowadzi, wie dokładnie gdzie mieszkam panie ZEROWCU.

Szkrin

p.s Pizde to masz ty na ryju

Ostatnio edytowany przez Rosan - 11-05-2010 o 19:05.
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem