Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2010, 00:44   #8338
amoximpio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 03 2009

Domyślny

Mam pare rzeczy do powiedzenia:
-Karo jesteś jaki jesteś itp itd, do Ciebie pierwsze pytanie - na chuj wypowiadasz sie z konta kaśki na tym forum? to dla Ciebie forma szpanu, że masz dostęp do jej hasła? masz swoje konto to głoś swoje herezje z konta swojego bo szpan to żadny wypowiadać się z konta Marcela czy tam Kaśki.
-po 2 co do Kaski, myślisz, że byłaby wobec Ciebie taka milutka i sympatyczna jakbyś nie był ,,kimś" znanym w tibi? Gdybyś jej nie zabierał na hunty i nie dawał kaski? gwarantuje ci zeby na ciebie laske położyła równiusio
-100 % cycki = bez komentarza
-Karo zwykły nastolatek? opowiem historie jak u kara byliśmy ja i Kaska - historia 100 % autentyk.
Siedzimy u Kasi ona gada z Karo, który w tibi mianuje sie moim wrogiem i tym, który mnie ubije, proponuje spotkanie, że go w Legnicy odwiedzimy. Karo natychmiast mówi, że dla niego wróg z tibi to może byc dobry kolega w rl i że tak naprawde nic do mnie nie ma. Wpadamy do Legnicy w umówione miejsce na jakiś plac i ku mojemu z dziwieniu z daleka w naszą strone idzie osoba wzrostu 1.50 wagi lekko półśmiesznej, ledwo co powstrzymałem sie od śmiechu na jego widok. W dobrym humorze pytam sie go gdzie możemy usiąść zjeść jakąs pizze i piwa sie napić, oniemiałem gdy karo powiedział, że nie wie bo jego ekipa jest niepełnoletnia i że piją w plenerze, a pizze zamawia przez telefon. Co to kurwa za osoba co we własnym mieście nie wie gdzie jest pizzeria?? Jestem skazany na błądzenie po obcym mieście i szukanie posiłku, wkońcu parkujemy idziemy jakąś ulicą i znajdujemy pizze. Zamawiamy, Karo pije 3 piwa i jest może nie najebany, ale dobrze dziabnięty, wizyte trzeba bylo kończyć przychodzi do płacenia - piwo tam po 5 po 6 zł, karo wyciąga jakies dziangulce po 50 gr, wiec mowie mu żeby sie nie fatygował, że zaplace za niego a bedzie potrzeba to sie odwdzięczy, odwozimy smigola do domu i tak sie kończy pobyt w Legnicy. Całą droge jedziemy i w wesołych nastrojach z kara sie zbijamy. To by było na tyle, jednym słowem Patologia.

Kasia dla mnie=tibijska blachara, zeby nie było Kasiu nic do Ciebie nie mam było cudnie.

Skrin dla admina :*
amoximpio jest offline   Odpowiedz z Cytatem