Nightmary waste? Prędzej te twoje Sea Serpenty... Gdzie sprzedasz Crystaline Armor? Na razie nigdzie... Wole już boh albo war axa z marki. Z nightmare leci masa creature products oraz demonic esse, co samo w sobie dla knighta zrobi zwrot supply.
Coś mi się wydaje, że Dreaded Cleaver(Attributes:Atk:40, Def:19 -3) z taką modyfikacja do defa(-3) średnio na jeża będzie się podobał knightom :<
Ta miejscówka z banshee questa jest ciekawa fakt i dostępna na facc ;]
należy zaopatrzyć się w jakies runy do ujawniania stalkerów(poison field rune?) i coś do zabijania ghostów(f sword, f axe), dobrym pomysłem są garlic amulety zmniejszające life drain banshee aż o 20 %!!! (life drain song 150-250 dmg)
To mój patent na te expowisko ;] i da się tam wyciągnąć max 120k/h wiem bo sprawdzałem...
W ogóle zanim gdziekolwiek się wybierzecie, sprawdźcie możliwości jak najtaniej tam expić i co wartościowego z potworów będzie leciało... Bo ja do dziś dzień nie mogę z ludzi którzy wyrzucają Orcish Axe na ofie(350gp Uzgod kazordoon) lub silver brochy i crystal ringi właśnie na banshee(150gp Rashid i 250 gp Rashid)
Ostatnio edytowany przez Kfasuch - 12-05-2010 o 03:30.
|