/szkrin
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amoximpio
<historia>
|
historia 100% autentyk dodam tylko ze troche przegiales z wzrostem i waga,ze proponowalem galerie w ktorej jest wszystko i w sumie obok ktorej sie zatrzymalismy,miejsce w ktorym sie spotkalismy to dla mnie drugi koniec miasta i dosc rzadko tam bywam (a w moich okolicach jest beznadziejna pizza) i to nie byly 50 gr czy drobniejsze tylko 2/5 zl bo chcialem sie ich pozbyc XD
-pisze z konta Kasi dlatego ze moje jest zbanowane,nie chce mi sie robic nowego i Kasia juz z niego prawie na pewno nei bedzie korzystac.
-na hunty Kasia nigdy sie nie prosila w sumie.Sam jej zaproponowalem x czasu temu demki we 2 zeby task mi szybciej lecial wiec mozna nawet pozwolic sobie o haslo ze ja wykorzystuje
a co do hasla wrog-przyjaciel-nie wiem w czym wyszukujesz sie podtekstu,zapewne cos typu 'balem sie to wolalem tak powiedziec' mozesz tak uwazac,zwroce ci tylko uwage ze gdybym sie bal-to najzwyczajniej w swiecie bym sie nie spotkal.od dluzszego juz czasu traktuje ta gre z duzym dystansem i chlodno wyliczam z niej zyski-sprzedawanie itemow/giepkow i zdobywanie roznych znajomosci na RL,dlatego jestem chetny na rozne spotkania ze zrownowazonymi ludzmi ktorzy potrafia oddzielic gre od realiow.
@kasza
zgodze sie,nie spedzam zbyt duzo czasu poza domem-czasami wyjde ze znajomymi na jakies piwko czy na jakas impreze,aczkolwiek wiekszosc czasu poswiecam nauce przedmiotow do matury i mojej pasji.wybacz,ale juz nie bawi mnie bieganie za pilka czy szwedanie sie po osiedlu.
wiem ze malina byl w legnicy,pisal do mnie i bardzo chetnie bym z nim skoczyl na jakies piwko ale niestety byl we wtorek (?) kolo 11 na 2-3h,czyli wtedy kiedy znakomita wiekszosc ze mna wlacznie jest w szkole.
i jeszcze jedno-czemu RL'e ktorzy stroja sobie z ciebie zarty,o*******aja ci chara i kpia z ciebie jak moga nie mieli dostepu do VT?
koniec wypracowania,ide sie uczyc,cze.