Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2010, 19:20   #15
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
To może go tu kurna podaj ?! Po co wysyłasz na PW, a umieścić na forum nie chcesz ? O_o
Regulamin ogólny ( akurat ten punkt raczej dotyczy innych działów, bo to bzdura, że nowy fake'owiec nie może ściągnąć np. fake converter'a, bo link na stronie producenta wygasł lata temu ) :

Cytuj:
Masowe próby wyłudzania [blablabla] wymusiły na nas wprowadzenie nowego zakazu dotyczącego linkowania do plików na zewnętrzych serwerach.

ZABRONIONYMI FORMATAMI SĄ: exe, scr, zip, rar, bat, com

Autor posta zawierającego link do pliku w jednym z w/w formatów zostaje zbanowany dożywotnio, niezależnie czy plik zawierał "niespodziankę", czy też nie.

[Tekst o tym że modzi nie mają obowiązku sprawdzać i coś związanego ze zbiorami, czyli przykładowe wytłumaczenie użytkownika: "a ja w tym pliku rar miałem spakowane zdjęcia, bo było ich dużo i nie chciałem każdego osobno dawać"... ]

[ Zabronione jest maskowanie rozszerzenia ]

Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze. [ szukaj serwisu który nie maskuje ]

Jeśli chcesz podać link do jakiejś gry, czy programu, znajdź oficjalną stronę twórcy lub producenta i podaj link do tej strony. [ możesz też podać link do zaufanej strony typu dobreprogramy.pl -> na pewno tam jest... ]

[znowu o tym że nikt nie ma obowiązku sprawdzać ]
Swoją drogą możnaby zrobić jakąś prostą stronę ( czyt. same linki ) i tam wrzucić te wszystkie programy, arsenał i takie tam... Potem jakiś mod mógłby to zweryfikować jako "zaufaną stronę"...
Eee... linki by nie wygasały, noo...