Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2010, 16:29   #8376
Czasnaflejm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2010

Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Srutututu Pokaż post
Kacpi muahaha widzialem na camie jak spamowales "exura gran" jak ci pomocnik frajera lurowal xD i ty smiesz pisac ze nie ogarneli muehehehe
zreszta co moze pokazac 15sto latek ktory chce byc tak zajebisty jak jest niby Karo ;D, a pada raz na tydzien
Grifinder taki kozak a bez Gagasi by lizal posadzke ;D

Maka cisnij z frajerstwem dalej
Mysle, ze jakby go nie bylo z druidem to nie wlecialby specjalnie w trapa tylko by po prostu uciekl. Czyli 1:0 dla niego, bo Wylazl z nieudolnego trapa i nie padl.
Btw. Strasznie smieszy mnie spinanie sie 15-latka w necie piszac " Jade z kurwami". Czlowieczku maly ty bys dostal od Grifindera albo i nawet Gagasi placka na ryj i bys plakal w kacie, wiec naprawde nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Tak jak sie mowi, kozak w necie pizda w swiecie.

Olson : No widzisz milo z twojej strony, tylko dlaczego cisniesz po Michaelu, Adze ogolnie Pinkach za ich plecami, a kiedys podobno byliscie w jednej gildii i razem sie kolegowaliscie ? :>
Jak dla mnie zachowanie godne dwulicowego goscia. Jak piszesz to jest tylko gra, ale twoje niektore zachowania odzwierciedlaja tak naprawde twoj chararakter w rl.
Mam nawet kolege w Ziomkach Poziomkach, ktory wspominal iz lubisz po nich cisnac mimo, ze oni dali sobie juz dawno spokoj.

BTW. To prawda, ze probujesz ich gnebic, bo zakochales sie w Gagasi na rl, a ona olala zaplutego Tibijczyka ? DD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zuloslawwielki Pokaż post
kacpi s****u ty i tak jestes 0 nigdy nie zapomne tego twojego placzu na vt jak padles na poi na darkach i plakales ze zrzuta na blesy dla ciebie az czasami zaluje ze nikt z nas nie nagrywal wtedy tego

btw jestem pewien ze agasia z grifinderem jakby chceli to by ci zrobili takiego lura ze nie wyrobilbys na zakrecie jak niegdys
Z tego co slyszalem, to Grifinder specjalnie wbiegl w ten pseudo lur, by zakpic z Kacpiego
A nie bil mobkow, bo chcial zobaczyc czy kacpi zacyni zdjeciami na tibia.pl.
Moim zdaniem powinienes sie pochwalic slonko jak kilka razy z rzedu uciekales przed lurem Pomocnika i Grifiego ;]

Pozdrawiam Robert ;d

Ostatnio edytowany przez Czasnaflejm - 13-05-2010 o 16:33.
Czasnaflejm jest offline   Odpowiedz z Cytatem