Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2010, 17:24   #8380
Olsoniq
Użytkownik Forum

Olsoniq's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2010
Lokacja: Włocławek

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czasnaflejm Pokaż post
Mysle, ze jakby go nie bylo z druidem to nie
Olson : No widzisz milo z twojej strony, tylko dlaczego cisniesz po Michaelu, Adze ogolnie Pinkach za ich plecami, a kiedys podobno byliscie w jednej gildii i razem sie kolegowaliscie ? :>
Jak dla mnie zachowanie godne dwulicowego goscia. Jak piszesz to jest tylko gra, ale twoje niektore zachowania odzwierciedlaja tak naprawde twoj chararakter w rl.
Mam nawet kolege w Ziomkach Poziomkach, ktory wspominal iz lubisz po nich cisnac mimo, ze oni dali sobie juz dawno spokoj.

BTW. To prawda, ze probujesz ich gnebic, bo zakochales sie w Gagasi na rl, a ona olala zaplutego Tibijczyka ? DD

Pozdrawiam Robert ;d
Kim jest kurwa Robert? Z gownem na mnie?

Czytaj ze zrozumieniem po kim cisne inteligencie, bo akurat michael i aga to jedyni z tej gildi dla ktorych jeszcze mam jakis szacunek. Jezeli myslisz ze ogolnodostepne forum z nieprzecietna ogladalnoscia i popularnoscia jest czyms "za plecami" to jebnij sie w leb. Bylismy w jednej gildi i doskonale o tym pamietam. Pozwol ze spytam, skad Ty mozesz wiedziec cokolwiek o mnie/moim rl? Dlatego nie bardzo rozumiem na czym opierasz swoje teorie skoro nawet nie wiem kim jestes. Masz kolege w ZP? Fajnie Rozumiem ze wiesz lepiej ode mnie co i jak. Zmyslone info, tak samo jak i w ostatniej kwestii. Czekam na kolejne posty, chetnie odpowiem na twoje blache klamstewka i cie osmiesze. 2 prosby - przedstaw sie jak klapiesz papskiem do mnie i druga wez rozbieg i pierdolnij w sciane

jooooooo
Olsoniq jest offline   Odpowiedz z Cytatem