Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2010, 17:43   #8381
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny

@Olson.

Przedstawil sie, napisal "Pozdrawiam Robert".
Jesli to jest ten Robert o ktorym mysle, to wpisz sobie jego imie, a zarazem nick na tibia.com.

Wracajac do kwestii frajerow, debili itd. itp.
Wiekszosc z was uzywa w/w sformulowan nie znajac ich znaczenia albo wyzywacie kogos zachowujac sie identycznie tak jak ktos na kogo bluzgacie.
Nadal ta gra ryje tak "muski"? >.<

Sprawa Kasi i Karo: jak sie l;ofFfFfcjajom to fajnie, kogo to obchodzi... Malo to osob poznalo sie w internecie? Chociaz fakt, sprawa dosc smiechowa, jesli mozna to tak nazwac.

Ktos kto pisal cos tam o Szajbie: coz, rozmialem z nim o tym na Vt, posmielismy sie chociaz razem, dzieki

Kacpi Queel, czy jak to sie tam pisze.
Jakis sobowtor Goratela z przeszlosci? Reprezentujesz w tym momencie nawet gorszy poziom intelektualny od niego...
Obu poziom intelektualny mozna "zbadac" czytajac to forum, patrzac na rozne zdjecia co kazdy z was pisal, ale Ty chyba byles nauczycielem Goratela, bo jestes duzo lepszy _//
----

Ogolnie: dzieki wam, mimo sprzedazy konta warto tu zagladac, czlowiek przynajmniej po 8 godzinach w pracy sie zrelaksuje i posmieje. Dzialacie juz (mowie o wiekszosci) lepiej, niz Joemonster, Bash, Demotywatory razem wziete. Tak trzymajcie! )

Topic:
Ostatnie zdjecie z ED'a.

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.