Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olsoniq
Kim jest kurwa Robert? Z gownem na mnie?
Czytaj ze zrozumieniem po kim cisne inteligencie, bo akurat michael i aga to jedyni z tej gildi dla ktorych jeszcze mam jakis szacunek. Jezeli myslisz ze ogolnodostepne forum z nieprzecietna ogladalnoscia i popularnoscia jest czyms "za plecami" to jebnij sie w leb. Bylismy w jednej gildi i doskonale o tym pamietam. Pozwol ze spytam, skad Ty mozesz wiedziec cokolwiek o mnie/moim rl? Dlatego nie bardzo rozumiem na czym opierasz swoje teorie skoro nawet nie wiem kim jestes. Masz kolege w ZP? Fajnie  Rozumiem ze wiesz lepiej ode mnie co i jak. Zmyslone info, tak samo jak i w ostatniej kwestii. Czekam na kolejne posty, chetnie odpowiem na twoje blache klamstewka i cie osmiesze. 2 prosby - przedstaw sie jak klapiesz papskiem do mnie i druga wez rozbieg i pierdolnij w sciane
jooooooo
|
Olsoniq prawda w oczy kole? nie masz sie czego wstydzic kazdy ma wzloty i upadki a Ty akurat spadles, co prawda nieraz widzialem na molo jak ciskales po pinkach m.in po Gagasi (co do Michala masz racje nigdy go nie cisnales), i wdlg. mnie troche chujowo sie zachowujesz, nie wiem dokladnie o co chodzi co sie stao miedzy Toba a Gagasia ale jezeli Pan Robert pisze prawde to troche chamsko sie zachowujesz odgrywajac sie na niej za to ze nie chciala z Toba byc( w tibi? rl? ) nie wnikam ;D tylko udowadniasz ze jestes chujem zamiast pokazac jaki jestes dobry i wyjsc z tego z Twarza

no i wracajac do Kacpiego ogarze, zrobisz mi loda a kupie Ci blessy xD