Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2010, 18:20   #8384
Deriz
Użytkownik Forum

Deriz's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olsoniq Pokaż post
Dalej masz jakies kompleksy przez sprawy sprzed poltora roku ze masz obiekcje i wonty do mojego co drugiego posta? Traktuje Cie neutralnie od pewnego czasu, cos jakbys dostal czyste konto, jesli Ci to przeszkadza tudziez nie pasi daj znac to wyciagne pol strony brudów z przeszlosci i pare niemilych epitetow pod adresem Twojej persony. Popatrz na postawe Michaela, mimo ze nie gramy juz w 'jednej druzynie' od dawna to z pewnego szacunku do przeszlosci omijamy sie tutaj z wypowiedziami. Wez z niego przyklad typie. I na koniec, nie poruszaj tematu rl bo chyba nic o sobie nawzajem nie wiemy i ja niezbyt mam zamiar sie dowiadywac. To jest jakby nie patrzec forum tibijskie, a w tibii moim hobby ostatnio jest gnebienie zakompleksionych i mniej lub bardziej niedorozwinietych umyslowo dzieci kosztem wlasnej opinii u innych (poza ludzmi z ktorymi zawsze siedze na vencie bo oni mnie znaja na pewno bardziej i z nimi w tym rl sie nieraz spotkam) - na ktora jak sam juz powiedzialem mam wyrabane. Twój ruch ;]
piszesz tak jak bym dbal o zdanie w tej grze badz na tym forum, a ja tu zagladam tylko i wylacznie nudow takze nie sprawi mi to zadnego trudu bym odpisal jakiemus tibijczykowi ktory mnie cisnie przed monitorem wiec mozesz napisac nasze usterki z przeszlosci-pogadamy,posmiejemy,zweryfikujemy

/ss dla pani Slythi :*
Deriz jest offline   Odpowiedz z Cytatem