Jestem napastowany przez żałosnych Adminów
Tak jak w temacie , myślę że HeadAdmin zbyt pochopnie rozdawał zabawki ( czyt.adminy ) które popadły w niepowołane ręce takie jak np. empty , ten człowiek jest niepoważny ... dostałem kicka za nic , po prostu sobie grałem i buch kick , wchodzę i mówię mu żeby się ogarnął i nie kickowal ludzi za nic , a ten mi bana wsadza -.-
Człowieku czy ty jesteś taki tępy i głupi że nie umiesz nawet napisać dlaczego mnie kicknąłeś przedtem , i teraz powiedz za co ban bo też jestem ciekawy...
Akurat ja jestem graczem bardzo kulturalnym , przyjaźnie nastawionym do ludzi a zwłaszcza szanującym innych graczy ,a średnio dostaję 5 kicków na dzień i ze 3 bany też się znajdą ... czasami powiem przez przypadek "kurwa" i od razu lecę z czego inny gracz gdy kurwuje dostaje tylko upomnienie , trochę sprawiedliwości by się przydało...
Tak jak mówię parę adminów do zmiany bo się we łbach niektórym pomieszało , to ze w życiu jesteście nikim nie upoważnia was do wywyższania się w internecie... (oczywiście przez wasze zachowanie wnioskuję że jesteście nikim)
Ale też jest sporo adminów porządnych takich jak np. dmk , zielony i z nimi da się wymienić zdania bez problemu...
Nie pozdrawiam
ttttttttttttttt
|