Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2010, 00:13   #146
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Ktoś mi może napisać o co chodzi z tym honorowym komitetem? Trochę nie w temacie jestem.

BTW. PiS sam sobie wiąże pętlę w postaci przejmowania TVP. Żadna partia która używała TVP jako tuby wyborczej nie wygrała wyborów. Interesujące, nieprawdaż?

Cytuj:
Homofob, bo nazywa rzeczy po imieniu, czyli po prostu mowi, ze homoseksualizm to zboczenie/dewiacja? Taka prawda, ludzie chca zyc w demokracji, to niech sie przyzwyczaja do tego, ze polskie spoleczenstwo nie zyczy sobie promocji homoseksualizmu. Niech pedzie siedza w domach, a nie wylaza na ulice.
Yup. Homofob bo zamiast dyskutować, obraża. Btw. gdzie ta jego osławiona wolność i liberalizm? Hipokryzja tego człowieka mnie coraz bardziej bawi. Wolność dla każdego, broń dla każdego, ale jak ktoś postępuje inaczej niż Korwin sobie tego życzy, kula w łeb albo niech siedzi w domu i się nie odzywa.

BTW. co do tej dewiacji którą niby ma być homoseksualizm to zdania są podzielone, bo jeżeli odniesiemy się do biblii to tam każdy stosunek analny jest zakazany, ten kobiety z mężczyzną też. Co więcej z tego co pamiętam stosunek oralny także jest zakazany, jako obrzydliwy i niemiły Bogu. O zgrozo każdy rodzaj seksu nie prowadzącego do prokreacji jest zakazany i jest dewiacją. Tak tak, masturbacja to dewiacja taka sama jak homoseksualizm. My dewianci powinno zakrzyknąć 95% internautów.

BTW^2 a demokracja oznacza właśnie to, że mogą sobie wyjść na ulicę, pokrzyczeć, transparenty ponieść i o zgrozo zmacać się i całować!!