Pomimo dziwnej nazwy linku, zdjecia sa w pelnym ubraniu :
Uwazasz, ze tak wyglada dorosla kobieta, ktora ma w pelni wyksztalcony biust (cecha pokwitaniowa)? Z mojej perspektywy jest to po prostu dziewczyna, ktorej dopiero zaczely rosnac piersi, co mozna ocenic nawet przez ubranie. Jak dla mnie kwalifikuje sie to pod pedofilie jak najbardziej, szczegolnie, ze po tej dziewczynce widac, ze jest maloletnia i, co wazniejsze, nie zgadzala sie na wspolzycie, czyli byl to gwalt. Mam nadzieje, ze dozyje czasow, w ktorych gwalicieli bedzie sie karalo kara smierci.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vil
PiSowi zabawy w urojone problemy wygrały wybory.
To jest tylko i wyłącznie kwestia tego na których uczuciach społecznych się gra i w które czułe pkty uderza.
Poza tym elektorat lewicowy ucieka z dala od Napieralskiego, tak samo jak uciekałby z dala od Olejniczaka. Od dawna wiadomo, że nie reprezentują sobą nic więcej ponad parcie na stołki.
|
Jesli nie Napieralski i Olejniczak, to kto? Lewica ma problem z ludzmi, bo ma albo mlodych bez wyrazu, albo starych kojarzonych z PRLem. Wyjatkiem jest chyba tylko Kalisz, ktorego osobiscie lubie. Jednakze SLD i lewica ogolnie maja tez problemy z przekonaniem ludzi do wlasnego programu - bo co moga zaproponowac? Proponuja rozdawnictwo z publicznych pieniedzy, ale to samo praktycznie proponuje PiS...