Co to za problem zmienić server? Żaden , ale mając na uwadze że bacznie śledzę i obserwuję servis Tibia.p, pomimo że nie gram w ową grę chciałbym aby na serverze tej marki był porządek i spokój dlatego o tym piszę.
Co do YOU GO LOW to jego cwaniactwo już nie zna granic... już teraz kieruję sugestię o odebranie mu Admina , bo jeżeli kłamie Tobie o sytuacji jaka miała na serverze to chyba znaczy że coś jest nie tak, skoro dla swojego dobra Admin łże jak pies ... myślę że nie będzie problemem w logach servera sprawdzić kto był w danym momencie na serverze i zobaczenie że przed fy_snow było dużo mniej osób niż na niej(i na pewno nikt nie wychodził!) , po drugie nikt nie prosił o zmianę mapy bo TRWAŁA ONA DOPIERO 3 MINUTY !!! , i wręcz przeciwnie po zmianie na inferno 4 osoby w tym ja pisały zbulwersowane dlaczego została zmieniona mapa.
Tak jak wyżej wspomniałem dla osób zajmujących się serverem i mające nawet minimalne pojęcie o tym sprawdzenie ile osób na jakiej mapce było obecnych nie będzie problemem , co obali to co szanowny admin YOU GO LOW napisał w odpowiedzi...
Może jak piszesz , są to dla Ciebie rzeczy błahe i po co zwracać na nie uwagę, ale jeżeli pozwolicie na takie zachowanie adminowi , zrozumie że może sobie tak robić kiedy chce i nic mu nie grozi ,co w przyszłości może doprowadzić do kolejnych niepotrzebnych spięć.
Nie pozdrawiam
ttttttttttttttt
|