Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2010, 19:22   #6
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Aha i jeszcze na koniec przez przypadek go zabiłem za co dostałem bana także jeszcze większa niezrozumiała decyzja ... po tym jak go zabiłem mógł wybrać żeby dać mi slaya czy coś , a on banuje ... przecież takie zachowanie nie powinno mieć prawa bytu , sugeruję odebranie praw administratorskich temu panu bo jak widać powierzona mu odpowiedzialność chyba go przerosła...
Kary serwerowe za TA/TK są po to, by osoby, które się tego dopuściły nie były bezkarne.
Zadaniem admina jest:
a) działanie u źródła
b) załatwienie, by to się nie powtórzyło.
Wzorowo podpadłeś pod drugą kategorię. Admin poprawnie wykonał swoje zadanie.
Zamilcz.
Cytuj:
Co to za problem zmienić server? Żaden , ale mając na uwadze że bacznie śledzę i obserwuję servis Tibia.p, pomimo że nie gram w ową grę chciałbym aby na serverze tej marki był porządek i spokój dlatego o tym piszę.
Admin w przeciwieństwie do gracza jest o wiele bardziej "przywiązany" do serwera. On ma się troszczyć, by na nim było jak najwięcej ludzi jak to możliwe. A ty mówisz, że jak serwer pustoszeje, to on ma... sobie pójść?
Jesteś kompletnie niepoważny.
Cytuj:

Co do YOU GO LOW to jego cwaniactwo już nie zna granic... już teraz kieruję sugestię o odebranie mu Admina , bo jeżeli kłamie Tobie o sytuacji jaka miała na serverze to chyba znaczy że coś jest nie tak, skoro dla swojego dobra Admin łże jak pies ... myślę że nie będzie problemem w logach servera sprawdzić kto był w danym momencie na serverze i zobaczenie że przed fy_snow było dużo mniej osób niż na niej(i na pewno nikt nie wychodził!) , po drugie nikt nie prosił o zmianę mapy bo TRWAŁA ONA DOPIERO 3 MINUTY !!! , i wręcz przeciwnie po zmianie na inferno 4 osoby w tym ja pisały zbulwersowane dlaczego została zmieniona mapa.
W momencie gdy zmenia się mapa nie wskakuje automatycznie x osób (gdzie x = limit na serwerze - liczba obecnie grających), ale jest o wiele większa szansa, że serwer się zapełni na mapie klasy inferno niż na fy_snow (które osobiście bardzo lubie, ale nie ma zmiłuj).
Cytuj:
Może jak piszesz , są to dla Ciebie rzeczy błahe i po co zwracać na nie uwagę, ale jeżeli pozwolicie na takie zachowanie adminowi , zrozumie że może sobie tak robić kiedy chce i nic mu nie grozi ,co w przyszłości może doprowadzić do kolejnych niepotrzebnych spięć.
Z you go low gram już... z 3 lata? Zawsze zachowuje się w porządku, jak z nim gram nie mam rzeczy do której się można przyczepić. A tu nagle się okazuje, że jak mnie nie ma, to YGL staje się prześcierwem i parodią admina.
Wybacz, ale ja będe bazował na własnym - kilkuletnim doświadczeniu, a nie uwierzę komuś, kto miał spinkę z (akurat tym) adminem.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem