Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2010, 23:27   #2279
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Jeśli zamiast ciebie biorą noobów to, albo się nie starasz, albo - testują triali. Zdarza się. Jak się to dzieje cały czas to się upomnij.
Sytuacja jest taka, że w gildii jest 6 holy palków i tylko 2 sloty na raid. Nie wiem na jaką cholerę, ale ja gram z zasadą, że albo raiduję co tydzień, albo w ogóle. A oni invują jeszcze więcej, jakby nie było za dużo.

Zresztą, na początku czerwca kończy się prepaid, i póki coś nic mnie nie przekonuje do kupna następnego. To jednak troche w*****ające, kiedy się czeka tyle czasu, a potem olewanie. I sobie człowiek uświadamia, że tak naprawdę raidy z tymi ludźmi to jedyna rzecz która cię tu trzyma, a kiedy nie idziesz to masz ochote rzucić wszystko w chuj.

:\

Pozostaje jeszcze nowa postać. Ale jaki sens teraz, kiedy większość gildii farmi heroici? I tak w cata robie nowa postac...
Grasz z debilami.
Zmień gildię.
Jak masz gear i doświadczenie to nie powinien być to problem. Zwłaszcza, że jesteś healerem.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem