Hmmm czytajac wiele waszych postow w tym temacie , wynika ze kiedys bylo lepiej . Kiedys zawsze bylo inaczej za 5lat powiecie to samo a cipsoft bedzie dawal wam kolejne produkty do kupienia ja osobiscie robil bym to samo , wracajac do tematu ze kiedys byli inni ludzie hmmm ja sobie przypominam co innego jeszcze wieksze stado gnojow niz teraz , jarajacy sie ludzie na bohy , medusy shield osoby ktore za itemy w grze oddaly by wszystko , osoby ktore graly po 11 h dziennie albo wiecej pelno run markerow , wiecej pk to byly czasy ? Ta gra w tym okresie nie miala do pracowania teraz gdy juz sie stala do pracowana zepsula ja era elf botow nie widzieliscie nie kupowaliscie , napewno wiecie ile osob kupilo licencja pisac dalej ? a ile osob korzysta z ng czy innych podrobow ludzkich ktore zepsoly dosc fajna gierke ? Ktos mi powie to graj bez i nie patrz na innych ? Aja odpowiem wlacz elfa i zobaczymy czy bedziesz gral bez bota (chyba ze nie umiesz sie nim obslugiwac ) . Gra napewno swoj klimat ma i miec bedzie system walki jest naprawde super dopracowany kazde pk , war , ob , czy innego typu akacja bedzie ceniona oprocz tego paymenty , wpadanie na expy stwarza nie zapomniane chwile

. Questy tez sa dosc ciekawe sprobojcie je wykonac tylko ze znajomymi POI , INQ , YALAHAR ,DHQ.... . Wracajac do tematow botow to wlasnie jest glowny argument ze gra bedzie upadac mass bany nic nie dadza malo kogo odstrasza ( np mnie

) musza wymyslec cos co zwikliduje zupelnie boty w grze a wtedy (bedzie mniej ludzi gralo to pewne ) pujda ceny na allegro w gore i znowu bedzie tu gralo sporo dobrych figterow pisac ogolem mozna bylo by jeszcze o wiele wiecej bo dlamnie to temat nie skonczony ale niestety nie pracuje w tej firmie i im nie pomoge