Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2010, 20:53   #8450
_Aldzia
Użytkownik Forum

_Aldzia's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2010
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aldzia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 180
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deriz Pokaż post
@atahi; przypomnij nam kto ci zdeletowal twojego Karo Inc'a i jak plakales pozniej na t.com

zdeletowal isolan,RL lantheosa ktoremu na celescie placili fortune ze utrudnianie mi zycia,co,moze sobie sprobujesz wmowic ze to twoja zasluga?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasza_Mistrz Pokaż post
tak i jestem dysortografem cos jeszcze? moze mialem napisac ZAWINOL ? >.>
wszystkie te smieszne choroby to wymysly cywilizacyjne,poza dyskalkulia bo ta jest w miare udowodniona naukowo i ma jakies podstawy.
moze poza bieganiem za pilka czy po osiedlu ze swoimi ziomami (ktorzy o*******aja cie w grze i traktuja cie jak gowno,co racze ci przypomniec) usiadlbys i zamiast zajmowac sie bezuzytecznym obrazaniem madrzejszych jak i nie,na roznego typu forach,wlaczylbys w firefoxie/gg taki bajer ktory poprawia bledy,instrukcji manualnej nie podam,nie uzywalem i nie mam zamiaru.
jeszcze dodam ze dys- wyleczyc bardzo latwo jesli ma sie jakiekolwiek ambicje dotyczace pracy nad soba,natomiast jesli jest sie leniwym 'wioskowym idiota' ktory woli machac papierkiem przy kazdej okazji to szkoda gadac.

/szkrin

P.S zapraszam do kulturalnej dyskusji w tym temacie jesli ktos ma jakies sensowne argumenty.

Ostatnio edytowany przez _Aldzia - 20-05-2010 o 21:16.
_Aldzia jest offline   Odpowiedz z Cytatem