Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2010, 14:18   #8456
Kasza_Mistrz
Użytkownik Forum

Kasza_Mistrz's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx Pokaż post
@kasza czemu mi nie odpisałeś jak zapytałem czy Marcel miał inva do thorjana domku gdzie było oko dracoli?

zaraz pewnie mi wmówisz ze biegam na full ataku ale ja ci powiem ze to ss z casta Karol go zrobil
mialem bana na forum do 15stego Xd. Kase dostal? dostal, nie mial inva bo kazdy wie jaki Marcel jest (: wiec nie masz sie czego czepiac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosan Pokaż post
Joo, kiełbaski z bramki jak śmietana, kurcze a ja myślałem, że grilla to się zazwyczaj na działkach lub w ogrodzie robi :/

@EDIT
OH NOES NAPISAŁEM PRAWDĘ O ARHENIE!!@#!@# CHŁOPAK SIE ZBULWERSOWAŁ I MUSIAŁ REPORTWAĆ POSTA :< BO JAK TO TAK ŻE KTOŚ COS NA NIEGO PISZE NOE PLX DONT KILL :<
Jak sie mieszka w miescie to trzeba sobie radzic ,boisko mamy duze(odbywaja sie tam Juwenalia <taka impreza dla studentow> wiem ty nie wiesz co to pewnie.). Pozatym nie kazdy mieszka na wiosce gdzie masz dzialke obok dzialki, ogrodek pod ogrodkiem.

Dalej badz swoim Bogiem internetowym, wyjedz dalej niz do sklepu to zobaczysz troche swiata.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deriz Pokaż post
moglby mi ktos napisac tutaj badz na priv jakiego programu uzywacie do sciagania muzyki ? ci co nie sciagaja, niech zamknal pizde i nie odnosza sie do mojego posta
z youtube sciagam z http://zamzar.com/
a z wrzuty http://mp3-find.eu/wrzuta-downloader.html
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg

17:07 Moguai [251]: szaszlyk
17:07 Sayffegis [201]: to
17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a

12:21 Norvill [200]: masz downa xd\

s2 misiaczki

Ostatnio edytowany przez Kasza_Mistrz - 21-05-2010 o 14:20.
Kasza_Mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem