Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2010, 23:27   #18244
Iron_Stysiek
Użytkownik Forum

Iron_Stysiek's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2010
Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
Domyślny

Odniosę się do tych Katowic jeszcze.
Po co gadanie, że Opi kogoś wyzywał itd. Nie muszę tam być żeby wiedzieć jak było mniej więcej. I o ile bym jeszcze zrozumiał wzięcie kolesia który Was w*****ał na solo i pokazanie, że tu Ty jesteś mocniejszy, o tyle obicie kogoś w kilka osób a potem zabranie mu passów i cwaniakowanie przy tym, to żenada. Taki problem był powiedzieć mu czy chce wyjść na bok za to co było na vencie? Nie zgodziłby się to byłby tchórzem. A tak jak dla mnie to on wyszedł zwycięsko, a Wy jesteście osiedlowymi patologiami. Byliście u siebie, byliście grupą, on był jeden. U mnie w mieście po takiej akcji byłoby w ryj ale w drugą stronę. No ale zawsze wiedziałem, że południe to robotnicza patologia.

Gratuluję zabicia mojego chara - nie było to zbyt trudne. No ale jak już powiedział słusznie Bartezik - krzywdy mi tym nie zrobiliście wielkiej : )

Furor sebo, czy ja kiedykolwiek cwaniakowałem, kozaczyłem, rządziłem się, zabijałem kogokolwiek kto pierwszy mnie nie zabił? Tymczasem teraz "kibicujecie" Thersoxowi i ekipie - osobom które na zebraniu na vencie były za wprowadzeniem legalnego PA i zniesienia zakazu zabijania kogokolwiek bez dowodów ... : ) Człowieku, to właśnie Ci ludzie chcieli by można było wywalać Ciebie i Twoich kolegów z serwera kiedy tylko dusza zapragnie! Opi jest jednym z największych takiego systemu przeciwników. I dlatego Thersox i koledzy tak bardzo go nie lubili.

Pozdrowienia dla mojego fana - Lion Litha z forum. Nie wiem czy Ci to pisałem ale rozbawił mnie poster Twojego autorstwa : )
Iron_Stysiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem