Temat: mlvl=power
Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2010, 13:32   #20
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarujaca_Lola Pokaż post
Kierowałeś się kolego, ale z niewiadomych przyczyn boisz się do tego przyznać. Nigdzie w zasadach Tibii nie jest powiedziane, że na xx lvlu musisz mieć xx mlvl. Kilku debili napisało kiedyś klika debilnych poradników, a tysiące jeszcze bardziej debilnych graczy zrobiły z nich swoją biblię. I teraz zamiast cieszyć się grą, to wolą stać godzinami pod depo i wastować setki tysięcy golda w imię urojeń kilku nolifów.
A jeszcze inni wola zap ier da lac na expa w imie urojen innych nolifów

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarujaca_Lola Pokaż post
Zamiast bić ten mlvl idź lepiej chłopcze do szkoły, bo nawet nie potrafisz napisać kilku wyrazów bez tysiąca błędów ortograficznych, nie mówiąc już o sensownie skleconych zdaniach.
Nie wiem "dziewczynko" gdzie ty pelno razacych bledow u niego widzisz i specjalnie mnie to nie obchodzi. Brak argumentow to trzeba go od razu z blotem zmieszac? Brak slow.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kernkraft Pokaż post
Chcesz robić runki? Rób, ale adori pod Carlin -gdzie indziej przyniesiesz wstyd Polakom.
PRZYNIESIE WSTYD I HANBE NAM POLAKOM MASZYNA DO EXPA! Wiecie co nie oceniajcie mnie zle ale nie chce mi sie wysilac na jakas swietna riposte wiec jedyne co ci powiem to "s*******aj".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kernkraft Pokaż post
wiele to ty nie wniosłeś do tematu tą swoją marną ripostą... jakieś argumenty, czy nadal będziesz rzucał inwektywami i mięsem?
On moze nie, ale ja rzuce miesem bo nie chce mi sie pisac do kogos kto mysli ze jak zarzuci kilkoma oklepanymi slowami/zdaniami to bedzie madrzejszy.

Czy wy jestescie tacy tepi ze nie potraficie zrozumiec, ze gosc po prostu chce postac pod depo i klepac runki? Moze bedzie gadac z ludzmi i spedzi czas o wiele ciekawiej niz wy bijac kwadraty ktore i tak sie odrodza i liczac biale cyferki?
Od siebie powiem ci tyle, nie zwracaj na uwagi na debili z tibii pl, rob swoje tak jak chcesz a nie jak oni chca.

Na temat: nie mam pojecia ile wbijesz za ta kase ale na oko mysle ze z 65 mlvl wyciagniesz.

uff ale sie rozpisalem pozdrawiam wszystkich milego dnia.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.

Ostatnio edytowany przez Askaral - 24-05-2010 o 13:45.
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem