Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2010, 23:23   #8
ruszek
Użytkownik Forum

ruszek's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elrosa Pokaż post
To, że przekręcam nazwy, spowodowane jest tym, że proszę zobaczyć ile lat mnie w grze nie było, dodatkowo grałam już w tyle gier, że te nazwy mi się mieszają. Jak chcesz się przekonać czy grałam i w ogóle kiedy grałam - polecam przejrzeć moje posty, ostały się jeszcze stare jak świat screen-shoty, o których istnieniu sama zapomniałam . Szkoda, że zatrzymały się tylko te ze starej gildii, a nie z późniejszej.

Żeby trenować magic lvl i żebym zarobiła - to chyba najlepiej dobić do poziomu 25, aby bawić się w robienie hmm'ów. Tak chyba myślę .
Noradinem się nie przejmuj, to nasz stary kochany troll, który myśli że jest fajny. Po porażce w dziale Fake'i udaje wielkiego kozaka i aż dziw że jeszcze nie zgarnął bana.

Mlvl'a BROŃ BOŻE NIE TRENUJ! to największa głupota jaka może być... Mlvl trenujesz podczas expa, ew. Jak robisz sobie runki na expa lub dla kasy... Trenienie dla samego mlvla nie ma sensu i jeszcze chcesz hmm'y robić, lol xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabec Pokaż post
ja to kupiłem mamie kolczyki 250 zl
dla taty klapki kuboty 25zl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Masz rację. Jestem pewny, że ci łysi panowie są po prostu fascynatami historii starożytnej.
ruszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem