Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenorek
Spiny będą na forum dopóki będzie Tibia, więc lepiej zacznij się przyzwyczajać.
Trzeba to po prostu olewać, kolokwialnie mówiąc, lecz oczywiście można podjąć próby zniwelowania "spin" do zera, ale to raczej nie realne. Te teksty chociażby o Tharimexie, które pojawiają się co jakiś czas, ludzie to okropne trochę, myślicie czasem co ten gość czuje? Nie tylko on, ale również inni.
|
Powiem tak, masz w 100% rację. Internet był wolny od spin puki nie był dostępny dla: chamów, prostaków, egoistów, ludzi którzy nic nie osiągnęli i nie osiągną. Pamiętam czasy jak by wlogować się do internetu musiałem czekać aż otrzymam 16 "znakowy" kod i wejść do jakiejś zachodniej witryny. w 1995 roku był już internet z "telefonu stacjonarnego" wolne wszystkie nicki spokój i kultura.. rok 2000 zaczęła się akcja internet stał się bardziej dostępny, jak powiedziałem koledze, "mam internet" powiedział mi po co mi takie "gówno"..
Teraz każdy nastolatek i młodsi mają neta i chcą zabłysnąć rozpowszechniło się społeczeństwo "dzieci neo" którzy uważają się za ekstra fajnych. Myślących ze w siecii są nie do wykrycia. Miejmy nadzieje, że tamte czasy powrócą i aby się wlogować na jakaś ciekawsze stronę będzie wymagany "pesel" czy coś takiego.
Spójrzmy na przykład China/Vietnam/Japonia skośnoocy wpadli na pomysł do gier sieciowych i większości portali "ogólnodostępnych" jest wymagany kod przypisawany do każdej osoby gdy się urodzi/zarejestruje(coś jak my pesel)= SUKCES brak DZIECI NEO/HAKEROW/WIRUSOW..
pozdrawiam