27-05-2010, 01:41
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez giermas
Powiem tak, masz w 100% rację. Internet był wolny od spin puki nie był dostępny dla: chamów, prostaków, egoistów, ludzi którzy nic nie osiągnęli i nie osiągną. Pamiętam czasy jak by wlogować się do internetu musiałem czekać aż otrzymam 16 "znakowy" kod i wejść do jakiejś zachodniej witryny. w 1995 roku był już internet z "telefonu stacjonarnego" wolne wszystkie nicki spokój i kultura.. rok 2000 zaczęła się akcja internet stał się bardziej dostępny, jak powiedziałem koledze, "mam internet" powiedział mi po co mi takie "gówno"..
Teraz każdy nastolatek i młodsi mają neta i chcą zabłysnąć rozpowszechniło się społeczeństwo "dzieci neo" którzy uważają się za ekstra fajnych. Myślących ze w siecii są nie do wykrycia. Miejmy nadzieje, że tamte czasy powrócą i aby się wlogować na jakaś ciekawsze stronę będzie wymagany "pesel" czy coś takiego.
Spójrzmy na przykład China/Vietnam/Japonia skośnoocy wpadli na pomysł do gier sieciowych i większości portali "ogólnodostępnych" jest wymagany kod przypisawany do każdej osoby gdy się urodzi/zarejestruje(coś jak my pesel)= SUKCES brak DZIECI NEO/HAKEROW/WIRUSOW..
pozdrawiam 
|
i zero prywatności