Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Skoro wiesz, że można tylko za pomocą rec keya albo nicku, to o co ci chodzi? Jesteś tak cholernie głupi, że nie umiesz sam wywnioskowac tego, czy możesz odzyskac czy nie? Myślisz, że my damy ci link do jakiejś ukrytej zakładki na t.com gdzie wpisujesz samo hasło to uzyskasz dostęp? Jeździsz po ludziach, którzy ci odpowiedzieli i sam nie zauważasz tego jakim jesteś idiotą.
@ co do twojej sygny, jeszcze wczoraj była inna, a gdy wypomniałem ci ten 192 lvl to już pozmieniałeś. Nadal myślisz, że ktoś uwierzy ci, że masz 192 eka skoro nawet nie wiesz w jaki sposób można konto odzyskac?
|
Chopaczku z Komixx'ów. 1 raz odzyskuje konto,i np. nie wiedziałem. Ukryta zakładka nie dla mnie (zamawiam pomysł na temat).Jadę po ludziach bo wypominają mi czytanie a sami nie czytają. Postać sprzedałem i tyle. Nie chcę być fajny i mieć "słit photeczek" z moich "koffanych huncikuf" bo to mnie nie kręci. Co do twojej uwagi,nie czytałem twojego posta o mojej sygnie,lub raczej informacjach w moim profilu. Nie wiem czy zauważyłeś ale nie doceniasz mnie. Mam duży wkład w fake'i. Pokaże ci na przykładzie:
Jest normalnie>Arashel lub ktoś robi dobrego fake>Ludzie się cieszą>Nie robi fake'a przez dłuższy czas>Dzial Fake'i umiera>Wchodzę ja lub inny uzdrawiacz>Jedziecie mnie>Zaczyna się kolejny normalny czas>Arashel robi fake'a itd...