Mam dziwne wrażenie ,że większość w was jest za PiS'em. Odnośnie pobicia ,czyli jednego z postów 50 stron wcześniej ,a obecnie postu RBK. Zgadzam się z nim w 100% ,mimo iż nie jestem kablem ,za takie coś grozi jakaś tam sobie kara pozbawienia wolności ,za czynny udział w napadzie z bronią w ręku pod wpływem alkoholu. Sam nie kapuję ,na chuj mi to ,ale tak być powinno. Jednak Opi pewnie stwierdził ,że nie są tego warci i dał spokój.
Odnośnie gier zagraj w FM 10 xd (dla niewtajemniczonych Football Manager) ,dobre na zabicie czasu.
Wracając do naszej kochanej furory -dziś zaliczyłem 5 zgonów ,hunt na 33 msie ,to jest świetny pomysł i ganianie go po całej darashii jest po prostu wyborną sprawą. Zwłaszcza jeśli ktoś marnuje na tobie 3 fragi i wbija rsa ,jak Rafal na GAto Kalfie

Oprócz tego zainteresowały się mną jakieś 125+ knighty ,które masowo wpadają we mnie po 3-4 nieraz. Zamiast gonić Szyychów ,czy innych "wysokopoziomowych" graczy ;d
Jest śmiesznie. Dziś rano ,albo wczoraj (nie pamiętam) wbiłem się na Yala necro/hero ,gdzie nie było żadnego listu. Nagle loguje grasz o nicku Hunis ,po charach na tibia.com domniemam ,że to Zwidek i wyskakuje z mega hasłem ,że mam wy*******ać ,bo on tu expi i ma wyjebane ,czy list jest ,czy też nie.
Podpiera swoje zeznanie prośbą o gadkę z Opim (na tibii) ,który ma bana ;d
Jakieś 1,5h potem się w*****łem i go pogoniłem wastując all mfy(nie tylko sobie) ,co skończyło się zgonem na Dark Magicianie ;D
Oprócz tego padł dziś Mad Pirat ,który po hacku wbił bs'a i dał się zabić Szyychowi i jakimś osłom.
To taka mała informacja dla ludzi ,którzy nie wiedzą co się dzieje ;d