Na wstępie.
Nie interesuje mnie czy ktoś będzie mi zarzucał, że jestem osobą nieznaną, nie ma znaczenia kim jestem (może poza drobnym szczegółem, że od 14 lat jestem uznany prawnie za osobę pełnoletnią) bo wyrażam tylko opinię na temat, który nie jest bezpośrednio związany z tibią ani z jej politycznymi utarczkami.
Nie mam zamiaru obrażać jednej czy drugiej strony waszego śmiesznego konfliktu więc wszyscy solidarnie możecie się ze mną nie zgadzać
Widać od razu kto na tym forum cokolwiek z życia dorosłych ludzi wie. Czy was dzieci obsrało? Czy wam się wydaje, że Polska to jakiś Czarny Ląd? To, że w podstawówce czy gimnazjum, (czasem zdarzają się też takie niedorozwoje w średniej szkole, ale to już raczej wyjątki) załatwia się sprawy między chłopcami na pięści, JEDNAK TO NIE OZNACZA ŻE JESTEŚMY CZARNUCHAMI W DŻUNGLI, NIE OZNACZA, ŻE MAMY BIEGAĆ ZA LUDŹMI (Z KTÓRYMI SIĘ NIE ZGADZAMY CZY KTÓRYCH NIE LUBIMY) Z NOŻAMI CZY JAKIMIŚ KIJAMI!
Od tego jest ta ku~~a policja i za to tym su~~m płace pensje z własnych podatków.
I bredzenie jak to ktoś może mieć problemy jest debilizmem bo przecież sprawa nie dotyczy mafii z Pruszkowa czy tam jakiejś innej przestępczej grupy zorganizowanej. Dotyczy głupich nastolatków, którzy obesrali się już na wstępie swojego pobytu na komisariacie i sypią kolegów tak jak można się było tego spodziewać.