Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DD-ExpLo.
@all up
Ale z was młoty -.- Chłopak się serio pyta bo dopiero co zaczął grać w tibie ._.
Ten z gimbusem .Ty jak zaczynałeś to od razu wiedziałeś jakie skille trza mieć, i gdzie expić nie? Zryty to ty masz beret, Po chu* się wypowiadasz jak tylko spamujesz?
@topic
Drogi Autorze, więc zacznijmy od tego że musisz mieć większe skille. Weź najsłabszą broń twego rodzaju oraz tarczę i wyrusz na trolle. Bij je na full atack do czasu kiedy twój skill osiągnie 40, w tem przejdź w styl walki defensywny.
Co do expa. Na twoim lvl z większymi skillami... Może cyclopy, będziesz się leczyć bo one trochę zadają. Dragony możesz próbować od 17 lvl. Ale masz 25% szansy na przeżycie.
Generalnie to minotaur guard, ghoul, amazonki. Myślę że amazonki to dobry exp jak i walka z Valkirie.
|
A czy moja odpowiedz nie była serio? Przecież z takim lvlem i skillami nawet rota na hita się nie zgasi. Czy ja go wyśmiałem? Powiedziałem mu, że zostają mu tylko rotwormy. Może w nieco dziwny sposób, ale powiedziałem. A ty kim w ogóle jesteś, że zaczynasz mnie wyzywac? Znamy się? Zaraz może pojeździsz po moich rodzicach?
"dragony mozesz probowac od 17 lvl, ale masz 25% szansy na przezycie" a to ci heca, od kiedy w tibii przy danym potworze są napisane procenty szansy na zabicie go? Śmieszny jesteś. Doświadczony gracz zabije dragona na 10 lvlu, a początkujący nie zabije na 30. Dostanie wave, spanikuje i zacznie spieprzac albo wciskac na siłe hotkeye.
@autorze, jakiż ty jesteś niewdzięczny. Czy nie widzisz, że próbuję ci powiedziec, że jedyne potwory odpowiednie dla ciebie to są właśnie rotwormy? Możesz bic jakieś mino, ale nigdzie ich nie ma tyle co rotwormów.
Ale widac, że ty jako "początkujący gracz" i tak wiesz lepiej niż ja, chociaż grałem 4 lata i pójdziesz na inne forum, bo tam ci lepiej doradzą gdzie może expic 13 knight z skillami z dupy. Możesz biegac po całej mapie i bic jakieś potwory dające 10-20 więcej expa od rota, ale w tibii liczy się exp per hour, a na tym poziomie nigdzie więcej niż na rotwormach nie wyciągniesz.
@dwarf soldiery - wyskoczą 3 i on z swoim doświadczeniem i plate shieldem poskłada się szybciej niż najman.