Cytuj:
Chopaczku z Komixx'ów. 1 raz odzyskuje konto,i np. nie wiedziałem. Ukryta zakładka nie dla mnie (zamawiam pomysł na temat).Jadę po ludziach bo wypominają mi czytanie a sami nie czytają. Postać sprzedałem i tyle. Nie chcę być fajny i mieć "słit photeczek" z moich "koffanych huncikuf" bo to mnie nie kręci. Co do twojej uwagi,nie czytałem twojego posta o mojej sygnie,lub raczej informacjach w moim profilu. Nie wiem czy zauważyłeś ale nie doceniasz mnie. Mam duży wkład w fake'i. Pokaże ci na przykładzie:
Jest normalnie>Arashel lub ktoś robi dobrego fake>Ludzie się cieszą>Nie robi fake'a przez dłuższy czas>Dzial Fake'i umiera>Wchodzę ja lub inny uzdrawiacz>Jedziecie mnie>Zaczyna się kolejny normalny czas>Arashel robi fake'a itd...
|
Komixxy powinny być zabronione dla dzieci neo, które nawet w szkole je komentują... Poza tym demotopodobne śmiechochichy od dawna znam i dziwi mnie fakt, że ludzie zaczynąją się z tego śmiać po 3 latach, jak ja to używałem (przepraszam za składnie zdania). Jedziesz po ludziach nie mając reputacji? Przykro mi.
Sprzedałeś postać? Twój problem, koniec tibijskiej kariery.
Fajnie, że nas informujesz o tym, że nie czytałeś postu o sygnie, choć wiesz o czym on był.
Hahahaha, duży wkład w fejki? Dobre żarty. I dobry przykład, tylko się ośmieszyłeś. GZ
PLX dont rób z siebie kozak pro elo pro plx.