Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2010, 15:08   #18342
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: dobre
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
Uwielbiam takich kozaczków, którzy po ulicy latają z siekierą i srają na policję.
Jak ci kiedyś ukradną samochód, to weźmiesz chłopaków z osiedla i pójdziesz go szukać na własną rękę? Nie. Odwiedzisz najbliższy komisariat policji.
Swoją drogą - taki z ciebie kozak, walczysz na ręce i na miecze (takie wrażenie odniosłem po przeczytaniu twoich kilku ostatnich postów), a ciekawe co byś zrobił gdyby ci ktoś wycelował lufą w głowę.
Powiem Ci tak, bez policji bylyby rozboje, kradzieze, pobicia, zabojstwa napady itd. co 5 min. dobra, policja jest i jest potrzebna ale k**wa lubisz jak Cie spisuja i przeszukuja bo wygladasz na np. takiego co moglby posiadac bron czy "dopalacze"?! zabieraja Cie na komisariat bo ktos Cie widzial tu i tam. Nic nie robisz siedzisz z kumplami na lawce i zajezdzaja i "co tu robicie, teraz panowie szybkie przeszukanie i was puszczamy" tak o za nic bo siedzimy. Mnie zatrzymali wiesz za co?! za to ze sie o brame opieralem odwiezli mnie na chate i sie pytaja "jak sie bedziesz zachowywal?!" ja na to "dobrze" a koles do mnie "dobrze?! dobrze to jest k**wa w domu a teraz wy***rdalaj mi stad". Podjezdzaja i pala sie zwraca "Ty lysy nie bujaj sie tak, podejdz no tu, masz ziolo bo chcielismy kupic?, chodz zapalimy, wejdz do poloneza i kieszenie na wierzch skarpetki sciagnij tez bo goroco dzisiaj" Czemu starszej babci nie przeszukaja?! Bo sa pewni ze nie posiada nic?!!!HA HA HA HA HA WU WU WU WU DE DE DE DE PEEEEEEEEEEEEEEEE! prosto z mostu.
Nie walcze gdy nie ma takiej potrzeby. A gdyby mi wycelowali lufa w glowe?! powiedzial bym "strzelaj" bo nic bym nie poczul tak szybko by mi mózg przeszylo, a pozatym zawsze bylem ciekaw co jest po drugiej stronie, chociaz wiadomo ze serce by walilo i strach by byl ale i tak probowalbym go obezwladnic, zejsc z linii strzalu chwytajac za jego bron. Jesli nie odczuwasz jakiegos malego strachu przed jakakolwiek walka to musialbys byc nienormalnym czlowiekiem. Adrenalina jest zawsze, i nawet jest pomocna.

~Reloop kup sobie oczy na allegro. Nie mowilem o Azorze tylko przyklad dawalem nonamie.

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 28-05-2010 o 15:11.
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem