Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartezik18
najbardziej to ty kozaczysz na tym forum, w tibii pewnie tez bys kozaczyl gdyby nie fakt ze na furorze jestes gownem,
a paymenta ustalil andi/smerf/opi/infamia wiec sam za duzo zmienic nie mogl, to ze dla ciebie 2kk to duzo i od takiej cyfry walisz gruche przed kompem nic nie znaczy, dla innych to grosze, a paymenta ustala sie tak zeby osoba ktora go dostala zapamietala czego robic nie wolno.
Btw kolega thersox tak broniacy kolegow w tibii i na*******ajacy policjantow na rl po 2 dniach w areszcie na przesluchaniu przy mamusi i adwokatce spiewal jak skowronek, a taki ZIOM z niego byl 
|
Czy ja mowie do kazdego na tym forum "wypie***aj" bo napisal ze ladna jest pogoda?! nie

Ja wiem jak sie czuje gracz ktoremu za nic odebrano mozliwosc gry na serverze.
Powtarzam "za nic".
Teraz mowisz z 2kk to nic hehe jakby dostal 5gp paya to liczy sie sam fakt ze dostal tego paymenta. no paymenta sie ustala z powodem bo Ci tak powiedzieli? Bo Twoi idole to sa?! Chcesz miec 200+ i kozaczyc jak oni? Rozdawac hunty wy**ywac z expa i ponizac innych graczy?! Jestes po prostu zwyklym napinaczem i pozerem... i nie zlosc sie bo nie mowie tego zlosliwie

Ludzie zapamietajcie nie wbijac na expy na Furorze(surowo karane).
Gracze ktorzy uzywaja PA nigdy nie beda szanowani. Prawdziwy szacunek maja Ci ktorzy nie tyle ze pomagaja innym graczom to w dodatku sa wporzadku w stosunku do innych osob. A nie "wypie**alaj noobie ja tu expie 100k paya" a w rzeczywistosci komisariat i "ratunku".
Mowisz ze jestem gównem na Furorze a Ty pewnie masz 12 lvl i zrobiles to konto na forum zeby bronic swoich idoli

(a moze nie)
Pozdrawiam prawdziwych.