Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2010, 18:40   #18367
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

haha rzadko tu zagladam bo poziom tego forum ze 2 lata temu osiagna poziom morza i chyba tylko infamia cos tu probuje reanimowac, ale o tym co tu seba wypisujesz mozna bylo by napisac ksiazke jak gra w gry internetowe moze zle wplynac na rozwoj umyslowy mlodych graczy
Odkad w to gram sporo idiotow spotkalem na swojej drodze ale Ty naprawde jestes nr1.
-pare stron temu napisales ze dalem Ci hunta, wiec sie lepiej ogarnij bo nawet nie wiem co ty jestes, moze pare razy widzialem Cie w dp jak stales i to bylo by na tyle kontaktow miedzy nami,
-Opi sie spil w katowicach i kozaczyl? nawet na impreze nie doszedl, najebali mu w parku, a pilem z nim wiele razy i wiem jaki jest pod wplywem alkoholu, jest trupem, malo mowi bez picia, a po piciu juz wogole, wiec gadanie ze pojechal do kogos na meeting, nawrzucal im na starszych i za to dostal wpierdol jest rzeczywisice bardzo prawdopodonym wariantem
-thersox z poloma nie dostali 2kk paymentu tylko 6, wiec teraz moesz sie podniecac ze mieli zaplacic 6 a to przeciez kupa kasy i warto za to komus wpierdolic!, a dokladniej po 1kk za bicie sowxa (od dawna jest zakas bicia kogokolwiek z naszych gildii bez zgody liderow)i po 2kk za pisanie glupot na forum. To ze takich kwot nie widziales na oczy nie znaczy ze dla osob botujacych do ktorych taki thersox sie zaliczal to duzo,
Azor dostal paymenta? to ciekawe bo jeszcze pare dni przed tym jak wylecial to wlasnie on dostal kase za to ze mu kiedys chara zabili wiec zmien infomatora z thais dp na jakiegos z carlin, sa lepiej poinformowani
-masz szacunek do ludzi ktorzy nie robia pa? widze jak go prezentujesz w stosunku do Opiego/Styska czy do mnie, bo nie sadze abys byl w stanie podac chociaz 1 przyklad jak na kims zrobilem na furorze pa a gram tu od poczatku i mam takie mozliwosci. Thersox to akurat 1 z kilku osob ktore na ostatnim zebraniu byly za wprowadzeniem PA i legalnym wywalaniem z expa a teraz robi za Twojego idola?
-szkoda Ci kasy na pacca bo nie grasz w tibie? ogarnij sie, calymi dniami pierdolisz na tym forum glupoty, podniecasz sie jakimis fragami ktore zrobimy nooby pod thais i myslisz jak tu bedzie fajnie jak juz bedziesz przy wladzy i dostaniesz sie do korytka, niestety wszystkie sloty przy korytku sa juz zajete

Prawda jest taka ze jestes pionkiem ktory walczy z systemem , tylko troche nie wychodzi i wszystko co zwiazane z Vision/Dusk/ Sun jest zle a reszta jest zajebista, pol roku waszej zajebistej opozycji, zabijania po calej tibii, walka z okropnymi boterami jak ja, super tajnych planow i jaki rezultat? nawet 1 chara mi na bocie nie zabiliscie a biega ich po furorze ze 40,
A z dreamteamu poloma na aurerze, azor sprzedaje chary, dubros chodzi caly obsrany a thersox spiewa na komendzie,nie mowiac ile osob nas spamuje ze chetnie zostanie spy zeby tylko potem byc free i gdzie te aurey/kyry/thorie/galany ktore mialy nas rozjebac?
No ale wierze w Ciebie jestem juz jedna z kilku osob na furorze ktora tu gra non stop od 1 dnia bez zmiany ownerow, czekam az mnie wyjebiesz

Ostatnio edytowany przez Smerfu - 28-05-2010 o 18:48.
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem