Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2010, 20:39   #18389
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

AwangardowyKaloryfer's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
AwangardowyKaloryfer ma numer GG 3453064
Domyślny

Smerfu ,weź chodź ze mną na piwo ,jesteś moim idolem. Obiecuję ,że nie wezmę nożyczek. Umarłem po Twoim poście!! Hasło pod tytułem "poziom dawno osiągnął poziom morza " roztrzaskał mnie totalnie ;D.

W sumie dziwi mnie fakt ,że Thersox aka nie zakapuję został bohaterem Furory ,który dzielnie walcZył z Opim przy pomocy nożyczek ,tylko dlatego ,że biedak chciał się pojawić na meetingu i marnował czas +kasę na travel. Jak dla mnie Opi zachował się normalnie i większość z was(choć nie jesteście tego zapewne świadomi) zrobiłaby to samo. Ale co tu więcej mówić ,to jak na*******ać pomidorem w ścianę ,niby jakiś ślad jest ,ale i tak każdy to ma w dupie.

Szkoda mi Opiego ,że tak musiał skończyć ,ale zrobił co należało i może uratował komuś życie ,bo chuj wie ,czy ktoś się na meetingu nie pobije ,bo źle komanderował ,czy coś w tym stylu

Sytuacja jest śmieszna ,większość tutaj zgromadzonych po prostu reprezentuje poziom jak na rowie mariańskim. Poniżej zera ,jak ktoś nie wie i to grubo.

Odnośnie ekipy z thais nie uważam ,że są noobami ,bo każdy ktoś z nooba w sobie ma. A takie teksty ,tylko po to ,żeby komuś ubliżyć są śmieszne. Poza tym chcę iść z Tobą na piwo!
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) "
Koniec ,KO
AwangardowyKaloryfer jest offline   Odpowiedz z Cytatem