Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2010, 00:36   #18401
Syf_Zor
Użytkownik Forum

Syf_Zor's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2009
Lokacja: Łódż/Antwerpen

Stan: Na Emeryturze
Imię: Syf Zor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 10/30
Poziom mag.: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez montura Pokaż post
Czlowieku Ty (caly moj szacunek do twojej osoby to ta wielka litera) wyglasz jak póldupek zza krzaka i chcesz ludzi straszyc swoja osoba? Tobie by still knight najebal a na tym forum to chyba piszesz tylko po to zeby kompleksy z rl leczyc. W kazdym poscie same Ahhhyyy i Ohhy na swoj wlasny temat, ogarnij sie pizdoczlapie i nie pisz wiecej tych głupot bo zal mi tak dupe sciska ze przez tydzien sie nie wysram.

(nie) Pozdro
Montura Twoje posty mnie rozkładaja na czynniki pierwsze(oczywiscie pozytywnie), że nie wyrabiam z polewki haha " Powiedz mi czemu podałeś przykład Still knighta? xD
Pionaa! ;>

--- Syf_Zor dodał 10 minut i 20 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Nie potrzebuje byc kims kim nie jestem i kim nie bede wiele razy to powtarzam. Wiec zapytam ponownie!
Czemu nie odbieracie screenow na waszych ludzi i nie wymiguj sie tylko po prostu to wytlumacz bo Infamia nie potrafil i sie zgasil chlopak gdy sie go o to zapytalem to nie umial odpowiedziec!!!!! I nie chodzi tu o screeny "zydow" tylko od zwyklych normalnych graczy. Bijac sowxa bil i Olafa pff wytlumaczenie Sowx to jest Sowx i ten owner ktory uzywa PA powinien byc ukarany a nie jest i nie bedzie ba nie chcecie na niego dowodow bo to wasz ziomek i nikt mu nic nie zrobi moze robic co chce. Sami zasady wprowadzacie ale oczywiscie WAS ONE NIE DOTYCZA! Thersox bardzo dobrze zrobil z Opim wiecej takich ludzi jak Tadek.
Jestescie skorupowani i tyle sprzedawcy i na blache lecicie nie dbacie o dobro graczy, servera. Powinniscie brac przyklad z innych serverow bo sie tylko z Furory smieja. Tylko tak pie**olicie ze kazdy przejaw PA bedzie likwidowany! Sowx przykozaczy i co?! i nic! i co panie PApa smerf?

~Syf Zor tez internetowy kozak internet was nie chroni w 100% wiec zwracajcie sie z szacunkiem do innych;]
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia.
Bronicie kolegow nagle zeby na idiotow nie wyjsc a ja chce zeby ludzie dowiedzieli sie troche o waszych wybrykach bo kazdemu noobowi wmawiacie "free bohs dostaniesz" lej tego i tego blokuj. Tak jak na Okolnirze mi Andi pisal buahahahah nie dalem sie, wtedy usnal Taifun i Ymy o ile pamietam

~Gesar, w wakacje zaczynam dunemaul experience hehe widze ze kara poszla juz na Olafa heheh i bardzo dobrze.
Tak sobie tłumacz, bo raczej nie jestem napinaczem. No takiemu kurwa pizdogłowowi jak ty szkoda by mi bylo wyjebać. Myslisz, że bujasz rozjebane dupsko z baśka pod pazucha i jesteś pro? Każdy widział Twoj foto i może stwierdzic, że kurwa możesz pisać eseje. Masz takie silne łapki? Bedziesz zajebiście za*******ał na budowie. Się odezwał napinacz 170 wzr i jakieś 60kg wagi jednostrzał więc stul pysk i cisnij stąd w trybie przyspieszonym bojówkarzu.

Ostatnio edytowany przez Syf_Zor - 29-05-2010 o 00:39. Powód: Automerged Doublepost
Syf_Zor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.