Cytuj:
Oryginalnie napisane przez montura
Czlowieku Ty (caly moj szacunek do twojej osoby to ta wielka litera) wyglasz jak póldupek zza krzaka i chcesz ludzi straszyc swoja osoba? Tobie by still knight najebal a na tym forum to chyba piszesz tylko po to zeby kompleksy z rl leczyc. W kazdym poscie same Ahhhyyy i Ohhy na swoj wlasny temat, ogarnij sie pizdoczlapie i nie pisz wiecej tych głupot bo zal mi tak dupe sciska ze przez tydzien sie nie wysram.
(nie) Pozdro
|
Montura Twoje posty mnie rozkładaja na czynniki pierwsze(oczywiscie pozytywnie), że nie wyrabiam z polewki haha "

Powiedz mi czemu podałeś przykład Still knighta? xD
Pionaa! ;>
--- Syf_Zor dodał 10 minut i 20 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Nie potrzebuje byc kims kim nie jestem i kim nie bede wiele razy to powtarzam. Wiec zapytam ponownie! 
Czemu nie odbieracie screenow na waszych ludzi i nie wymiguj sie tylko po prostu to wytlumacz bo Infamia nie potrafil i sie zgasil chlopak gdy sie go o to zapytalem to nie umial odpowiedziec!!!!! I nie chodzi tu o screeny "zydow" tylko od zwyklych normalnych graczy. Bijac sowxa bil i Olafa pff wytlumaczenie Sowx to jest Sowx i ten owner ktory uzywa PA powinien byc ukarany a nie jest i nie bedzie ba nie chcecie na niego dowodow bo to wasz ziomek i nikt mu nic nie zrobi moze robic co chce. Sami zasady wprowadzacie ale oczywiscie WAS ONE NIE DOTYCZA! Thersox bardzo dobrze zrobil z Opim wiecej takich ludzi jak Tadek.
Jestescie skorupowani i tyle sprzedawcy i na blache lecicie nie dbacie o dobro graczy, servera. Powinniscie brac przyklad z innych serverow bo sie tylko z Furory smieja. Tylko tak pie**olicie ze kazdy przejaw PA bedzie likwidowany! Sowx przykozaczy i co?! i nic!  i co panie PApa smerf?
~Syf Zor tez internetowy kozak internet was nie chroni w 100% wiec zwracajcie sie z szacunkiem do innych;]
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia. Bronicie kolegow nagle zeby na idiotow nie wyjsc a ja chce zeby ludzie dowiedzieli sie troche o waszych wybrykach bo kazdemu noobowi wmawiacie "free bohs dostaniesz" lej tego i tego blokuj. Tak jak na Okolnirze mi Andi pisal buahahahah nie dalem sie, wtedy usnal Taifun i Ymy o ile pamietam
~Gesar, w wakacje zaczynam dunemaul experience hehe widze ze kara poszla juz na Olafa heheh i bardzo dobrze.
|
Tak sobie tłumacz, bo raczej nie jestem napinaczem. No takiemu kurwa pizdogłowowi jak ty szkoda by mi bylo wyjebać. Myslisz, że bujasz rozjebane dupsko z baśka pod pazucha i jesteś pro? Każdy widział Twoj foto i może stwierdzic, że kurwa możesz pisać eseje. Masz takie silne łapki? Bedziesz zajebiście za*******ał na budowie. Się odezwał napinacz 170 wzr i jakieś 60kg wagi jednostrzał więc stul pysk i cisnij stąd w trybie przyspieszonym bojówkarzu.