Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2010, 10:09   #18403
Bartezik18
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Nie potrzebuje byc kims kim nie jestem i kim nie bede wiele razy to powtarzam. Wiec zapytam ponownie!
Czemu nie odbieracie screenow na waszych ludzi i nie wymiguj sie tylko po prostu to wytlumacz bo Infamia nie potrafil i sie zgasil chlopak gdy sie go o to zapytalem to nie umial odpowiedziec!!!!! I nie chodzi tu o screeny "zydow" tylko od zwyklych normalnych graczy. Bijac sowxa bil i Olafa pff wytlumaczenie Sowx to jest Sowx i ten owner ktory uzywa PA powinien byc ukarany a nie jest i nie bedzie ba nie chcecie na niego dowodow bo to wasz ziomek i nikt mu nic nie zrobi moze robic co chce. Sami zasady wprowadzacie ale oczywiscie WAS ONE NIE DOTYCZA! Thersox bardzo dobrze zrobil z Opim wiecej takich ludzi jak Tadek.
Jestescie skorupowani i tyle sprzedawcy i na blache lecicie nie dbacie o dobro graczy, servera. Powinniscie brac przyklad z innych serverow bo sie tylko z Furory smieja. Tylko tak pie**olicie ze kazdy przejaw PA bedzie likwidowany! Sowx przykozaczy i co?! i nic! i co panie PApa smerf?

~Syf Zor tez internetowy kozak internet was nie chroni w 100% wiec zwracajcie sie z szacunkiem do innych;]
Inaczej bys ze mna gadal w rl niz na tym forum uwierz mi I to nie jest jakas napinka z mojej strony tak dla przypomnienia. Bronicie kolegow nagle zeby na idiotow nie wyjsc a ja chce zeby ludzie dowiedzieli sie troche o waszych wybrykach bo kazdemu noobowi wmawiacie "free bohs dostaniesz" lej tego i tego blokuj. Tak jak na Okolnirze mi Andi pisal buahahahah nie dalem sie, wtedy usnal Taifun i Ymy o ile pamietam

~Gesar, w wakacje zaczynam dunemaul experience hehe widze ze kara poszla juz na Olafa heheh i bardzo dobrze.
haha tak wszyscy sie powinni ciebie plebsie bac bo wpadniesz z kolegami dresami i zrobisz im krzywde, taki z ciebie kozak jak z thersoxa, na*******a 10 policjantow a przychodzi co do czego to opiemu musial wjebac z kilkoma kolegami a pozniej za skowronka robi na komendzie chcesz miec idealny serwer to go sobie zdobadz, tutaj wiadomo kto ustala zasady, nie podoba sie to s*******aj
Smieja sie z furory i ludzi? jakos nie widze kogos gotowego do przyjscia tutaj chociaz tak to obiecywaliscie bo wiadomo ze ekipa z furory im wpierdoli, tak placzesz ze nie maja pvp ale to wy kisicie ogora w pzcie,
nie mowiac juz o tym ze napewno taki olaf czy smerf przejmuje sie tym co jakis plebsik z thais ma do powiedzenia i wyzalenia sie
Bartezik18 jest offline   Odpowiedz z Cytatem