Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flows
Ty idioto bez mózgu  Twoja arka gdynia, nie posiada bojówki od kilku dobrych lat jeszcze więcej Twoja MŁODA ARKA tzw 'bojówka' zostaje przegoniona 3x w ciągu 2 tyg, Twoja młoda arka pozwala na obicie swojej zgody u siebie w mieście! mowa o poloni bytom więc o czym ja mam z Tobą polemizować baranie.
Napinasz się do każdego na tym forum a w rzeczywistości jesteś nastolatkiem który posiada kompleksy życiowe, przez co próbujesz zaistnieć na scenie internetu! weź się chłopie w końcu w garść bo dla każdego użytkownika forum jesteś zwykłym baranem ! XD
POZDRO HOOLIGANIE Z ULTRASGAME ; >
|
Latwo Ci to pisac bo Cie net chroni. Ale powiedz sam latwo nie?! bo jestes anonimowy i czujesz sie bezpiecznie w miare bo za murem stoisz i przyznaj sam. Kurwa i tak wiem ze nikt nie przyjedzie to mozecie sobie pisac tak jak pie**olony dzieciak Flows ktory jest jak Syf Zor a w rzeczywistosci ma jebane 12 lat a nawet na meczu swojej druzyny jebanej nie byl i musi dorosnac. Trepie to my mamy mistrza w tym roku i teraz mozesz plakac i probowac pojazdow. Taki z Ciebie kozak i kazdego mozesz jechac? a w rzeczywistosci to mnie nie znasz. Jak zarabiasz juz to bierz swoja fure i czekam, ze slaska nie masz daleko pokaz jaki jestes naprawde! Thersox pokazal i bula poszla ale szacunku do niego nie mam skoro sprzedal wszystkich znajomych. Na solo pewnie tez by nie dal rady wyjsc. Kozaki w 10. I stwierdzam jak jest tu kurwa i nie bronie nikogo i nie mam zamiaru. Chcesz? sprawdz sie na innym polu a nie na internecie bo tu kazdy jest cwany jak Ty pseudohooliganie 12 letni. Dlatego wlasnie z dzieciakami sie nie gada bo internet to ich ostoja. Ja nie mam zamiaru do nikogo jezdzic jak ktos ma problem niech przyjedzie a nie gada rzeczy "Ty? Ciebie mam na strzala zerowcu" cwany taki bo INTERNET. Tu polowa na palach sprzedaje i kazdy jest dzieciakiem Tibii.