Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Kolejny dzieciak internetu  latwo Ci jechac kogos na necie hehe  Arka Gdynia Cie j***la i reszte mlodocianych pseudohooliganow Twojego pokroju. Nie bron sie internetem  Dla takich ludzi nie ma szacunku. Bo pewnie jestes jak Youen.
http://www.youtube.com/watch?v=BD2Sw...eature=popular
Teraz wiem jacy tu ludzie sa w rl hahah. Dlatego mozecie gadac gadac napinac sie jak Syf i inne dzieci ale ja wiem jaka jest wasza realna rzeczywistosc.
Dzieci w swetrach.HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. ok starczy tego brechtu  Napinka(tylko w tibii czy internecie) i to wlasnie z tego wszyscy sie smieja na tym servie i nie tylko na tym.
|
Zapewne jestem starszy niż ty "dziecko". A już napewno mam bardziej ulożone w bani, bo żeby na*******ać ludzi tak sobie przemyślalem za gre lub chociaż mieć takie myśli trzeba mieć nasrane rzadkim gównem. Jak tak bardzo chcesz to moge cię połamać tylko wiesz nie mam zamiaru póżniej mieć lipy na policji, bo zapewne tak to by się skonczyło. + moja kieszeń by oberwała na twoje odszkodowanie. Pozatym nie mam zamiaru komuś napierdolić za gre, bo nie jestem jakimś ograniczonym opóżnieńcem - więc Get lost.
Wiesz moja napinka jest uzasadniona i odpowiednią ripostą na twoją napinkę, ponieważ trenuje wiele sportów walki już praktycznie zawodowo od wielu lat. Pod okiem wyśmienitych trenerów,a nie okiem żuli spod klatki, których jedyną perspektywą jest brom,zioło ewentualnie koks i nic nie robienie.